Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielona37

Ryczec mi sie chce

Polecane posty

Gość zielona37

Nie no ja juz wszystko rozumiem, ale takie cos?? Mama mnie zaprosiola na niedziele na obiad byl placek po węgiersku i ok fajnie, potem przyszlam na obiad w czwartek i byl gulasz. Teraz mnie glowa boli, ze nie da sie wytrymac i okazalo sie4, ze zjadlam gulasz z niedzieli!!!! Noz kurde nie wytrzymamm z ta kobieta. Najpierw gotuje jak dla pułku wojska a potem ja to jej przez caly tydzien. Mam ochote zadzwonic i ja opieprzyc z gory na dol!

Gość zielona37
Napiszcie cos. Moze jednak nie od tego gulaszu mnie ta glowa boli. Czy mozna takie danie jesc caly tydzien?

Gość zielona37
w takim razie nasienie musiało mi zaszkodzić, opieprze męża jak wróci z pracy

Gość srraj dooppa
sama sobie gotuj niewdzięczna suko!!!!! lepiej ty byś matke na oniad zaprosila, mało już sie dla ciebie nagotowaŁa??!!!!!!!!

od gulaszu to by Cię raczej i przede wszystkim bolał brzuch jak już to dodatkowo głowa jeśli nie czujesz nic w brzuchu - to nie jest to wina jedzenia poza tym jak ktoś wyżej napisał - nie narzekaj trzeba było sobie samemu ugotować a gulasz to taka potrawa, która w lodówce spokojnie te 4 dni może postać

Gość zielona37
Z tym nasieniem to podszyw. Faktycznie brzuch mnie nie boli. Ja bardzo chcetnie bym dla siebie gotowala, ale matka mi nie daje, bo postanowila mi gotowac.