Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna1234567890000

czy wypada teraz zalozyc jasna sukienke? białą?

Polecane posty

jutro mamy impreze, organizowaną przez dużą hurtownie. impreza dla top klientów. nie wiem jak sie ubrac, mam białą, a raczej ecru sukienke z koronki. nie wiem czy wypada o tej porze roku założyc taka sukienke.

Gość ladne cialkooo jestem ok
opalona jestes i ladnie wygaldasz w tej sukience i jesli lubisz sie wyrozniac rzucac w oczy.......... to zaloz....... ja bym cos ciemniejszego wolala narzucic chociazby dla lepszego samopoczucia.. ale to nie ja mam sie czuc dobrze lecz Ty.........

no o to chodzi ze chyba bede sie zle czuc i zaloze cos ciemniejszego a ta zostawie na lato

Jeśli na imprezę, to myślę, że wypada... jakis żakiet do tego założyć ciemniejszy i buty ciemniejsze i bedzie dobrze.

na tej imprezie to beda praktycznie same powazne osoby.ehh nie wiem

Moim zdaniem, gdybys założyła do tego np. granatowy albo grafitowy żakiet + buty w podobnym kolorze kryte, to wyglądałoby to poważnie.. a że to impreza, więc jakis strój imprezowy obowiązuje.. a ta sukienka nie jest jakoś specjalnie wyzywająca..

na zaproszeniu jest napisane ze obowiazuje strój wizytowy.to jest taki jakby bankiet. sukienka, nie jest błyszcząca, zabójczego dekoltu też nie ma ani odkrytych pleców. mam czarny zakiet, buty mam bezowe ale moge jutro kupic jeszcze czarne. obawiam sie tylko czy kolor jest odpowiedni na te pore roku