Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Odźwierny

Dobry wieczór.Jakich narodów nie lubicie w obecnych czasach?

Polecane posty

Negatywne emocje po tym co czytałem i oglądałem w internecie, telewizji, bo nigdy w tych miejscach nie byłem. Jeśli o mnie chodzi to : Chiny Iran Serbia i Czarnogóra Turcja

Gość lubię wszystkie,boooo
bo lubię siebie

Gość strachliwa lola89
ZYDY

Gość odźwierny......
uzasadnij to

lubię wszystkie,boooo Rozumiem, że to aluzja do mnie? Nie przeszkadza Ci łamanie praw człowieka w niektórych krajach?

Gość strachliwa lola89
Zydy i wszelkie masci zoltkow, czarnych i brudasow (arabow) jeszcze zniose

Gość Arabowie
Wszyscy arabowie, muzułmanie i czarni. Zwiedzilam dosc swiata by sobie uświadomić ze rasizm ma, o zgrozo, podstawy

Gość strachliwa lola89
ja uzasadnie, zydy wiadomo nie trzeba nic mowic a zoltki to patologiczna nacja meczaca zwierzeta , nie majaca zadnej empati do slabszego a i jeszcze amerykance i cale nato legalna organizacja terrorystyczna

dlaczego Turcja, Serbia i Czaronogóra? przecież są gorsze kraje arabskie? mi ciezko powiedzieć ale na pierwszy rzut oka to nie znoszę Żydów Amerykanów, całego zachodu ktory uważa sie za niewiadomo kogo Chiny i azja (tam gdzie krzywdzą zwierzęta) - oraz japonia gdzie rozjechano dziewczynke i nikt sie tym nie przejął :o szok dalej nie lubie MOngołów :o Angoli szkotów

Gość kosiarz umysłów
polskiego narodu wystrzegaj sie jak smrodu

Gość syllogo
ja nie lubię muzułmanów (wszystkich muzułmańskich narodów) rosjan niemców francuzów

Gość lubie wszystkie, boooo
"Nie przeszkadza Ci łamanie praw człowieka w niektórych krajach?" a co są tu winne narody? To sprawa polityków, ludzi na ogół z wyzyn społecznych, którzy sa w mniejszości, naród to zupełnie co innego

Izraela też nie lubię. Bo z tego co się naczytałem i naoglądałem to również spaczony naród. Jeszcze chciałbym wyjaśnić, że chodzi o naród jako instytucję. odźwierny...... Po prostu wydają mi się te narody wyjątkowo agresywne, nie szanują człowieka. Co prawda Izrael swoich obywateli szanuje wyjątkowo, ale tylko swoich. Je taime mon amour Ogólnie arabskiej kultury nie rozumiem i z tego co się naoglądałem to mam wrażenie, że zdziczałe narody.

Gość strachliwa lola89
uwielbiam za to rosjan i niemcow :D

zabawa w piaskownicy Jeżeli lubisz wszystkich, to albo jesteś nieświadoma, albo godzisz się na to co w tych krajach się wyczynia.

Gość strachliwa lola89
A afryka i wojny domowe? toz to dzikusy gorsze niz zwierzeta.

Gość strachliwa lola89
czemu tam NAto nie wysle '' misji pokojowej'' i nie zaprowadzi porzadku? zastanawiam sie....

Gość rżnij mnie
Izrael to państwo w ogóle? Skoro nie ma konstytucji?

strachliwa lola89 Nie wiem dlaczego do tego kontynentu nie czuję tak negatywnych uczuć. Może dlatego, że Afryka od zawsze z dzikością mi się kojarzyła? Ale z tego co można zobaczyć, to rzeczywiście wyjątkowe zdziczenie tam.