Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anielka3

DOSTAŁAM KILKA ZLECEŃ JAKO MODELKA- ALE TRACE CHŁOPAKA, CO WYBRAĆ...

Polecane posty

Gość śmietankowy potwór
hej! nie daj się zdołować, miej swój honor. Ja wiem, że z dystansu łatwo tak pisać, najtrudniej podjąć decyzję jak się jest w centrum wydarzeń i bezpośrednio nas dotyczy problem. To, że Twoja rodzina nie ma pieniędzy nie znaczy, że jest gorsza i ktoś ma prawo Cię poniżać. A Twój chłopak - i jego rodzina - niestety chyba własnie tak uważają. Nie daj sobie wmówić, że jesteś nikim, że jesteś brzydka, czy niefajna, bo to Ci podetnie skrzydła. Jasne - nie nastawiaj się na wielką karierę, żeby się nie rozczarować, ale zacznij działać. Bardzo dobrze, że masz taką osobę, jak Twoja ciocia z Niemiec, która widzi Twój potencjał i która dała Ci dobry impuls w postaci tego konkursu, czy mądrych podowiedzi co do sesji itd. To jest dla Ciebie przykład - że możesz dużo osiągnąć. Miarą sukcesu nie jest zasobny portfel, tylko ambicja, wiara w siebie i trochę szczęścia - oczywiście. Na razie jesteś trochę zahukana przez tego swojego Pana i Władcę - za jakiego się uważa - zupełnie bezpodstawnie - Tówj chłopak. Co do tekstu, który wygłosiła do Twojej mamy jego mama - to jest brak wychowania, totalna bezczelność, brak poszanowania dla drugiej osoby, uwielbienie dla pieniądza, ograniczenie - bo nie wiem jak to inaczej nazwać. Ja też mialam chłopaka, który chciał mnie zdusic i wmówić, że jestem beznadziejna. Rozstanie okazało się z perspektywy czasu najlepsza decyzją w moim życiu. Jesteś bardzo młoda i taka refleksja na pewno nie przyjdzie od razu po rozstaniu, (mi przynajmniej nie przyszła :) zwłaszcza, że jesteście razem długo i pewnie jest całym Twoim światem, ale po kilku miesiącach mentalnie się od niego uwolnisz. Głowa do góry :) jesteś dobrą osobą i zasługujesz na kogoś wartosciowego, kto da Ci szczęście, a nie na dołującego dziada. Pozdro dla rodziny i trzymam za Ciebie kciuki :)

Gość anielka3
ja mam makowiec i ciasto OREO ;) pyszneee jest, a jeszcze ładniej wyglada, super przepis;)ZAPRASZAM, ZAPRASZAM . . wiec co zrobie...a wiec, w niedziele po tym obiedzie szłam 4 km do domu, wylaczylam tel...jak wlaczylam go w poniedzialek- nic...nawet mial w dupie czy doszlam, ale trudno...w srode zaczal pisac, czy moze przyjechac wieczorem, odpisalam, zeby lepiej sobie to wszytko przemyslal i wtedy sie odezwal... (tak szczerze to liczylam na kwiaty,przeprosiny, itd)...a on napisal "to zobaczymy sie w weekend, albo po"...i ja juz nic nie pisalam....ale po opisach na gg widze- wczoraj bilard, dzis dyskoteka, wiec za duzo chlopak nie przemyslal chyba... postanowilam wejsc na jakies forum, i pomyslalam, ze moze ktos doradzi...nie spodziewalam sie tylu milych dziewczyn!

Gość ghhrrrhhgrrrr ;/
I zgodzę się z tym, że po waszym rozstaniu pewnie doszłoby do plotek na Twój temat, które roznosiłaby jego rodzina, ale nie przejmuj się tym. Również mieszkam w małym miasteczku i dobrze to znam, ale nauczyłam się to ignorować i często się z tego śmieję.

Gość anielka3
jestescie kochanie, a niektore teksty "kopnij go w dupe z rozmachem" są po prostu boskie! bardzo tez fajnie czyta sie, to ze tez mialyscie podobne doswiadczenia, i ze z perspektywy czasu nie zalujecie

daj spokój olej go, bo sama się zatracisz przy nim, nie marnuj życia. :) I bądź swiadoma , że pewnie jego rodzinka będzie gadac ale sama wiesz, że to gadanie więc olej to od razu nawet nie komentuj, bądź silna :) a skąd jesteś w ogóle? już pytałam :)

Gość anielka3
wiecie co...ja mam tylko dwie kolezanki, mame, babcie,siostre... moj chlopak ma mase znajomych, kolezanek, ale oni raczej nie przepadaja za mna...a te dziewczyny najbardziej...troszke sie obiawiam tego co to moze sie dziać...po rozstaniu, ale dam rade! musze! tak naprawde duzo zlego przeszlam w zyciu...odejscie taty,problemy finansowe, itd...wiec z tym tez sobie poradze...

hahaha... Burak pewnie specjalnie daje te opisy na gg, a tak naprawde siedzi w domu i mysli ze wymiekniesz i przylecisz do niego szybciutko zeby przeprosic za to ze zyjesz...

Gość anielka3
oj kwiatku przepraszam, juz mialam Ci odpisac a zapomnialam jestem z mazowieckiego:)

znam wiele ladnych dziewczyn ktore wyszly za byle kogo... potem placz.lepiej poplakac dzis, a potem cale zycie byc szczesliwym. anielka ja tez od 19 roku zycia zrobilam sie ladna, nigdy w to nie wierzylam, pamietam jak ludzie sie za mna odwracali...eh mlodosc.10lat temu

co cie nie zabije to cie wzmocni.. Ja do dzisiaj pluje sobie w twarz jak to nieraz zrezygnowalam ze swoich planow dla faceta, ktory to, jak sie potem okazalo,nie byl tego wart... Posluchaj rad tych ktorzy juz przez to przeszli i zacznij zyc pelna para, bo cale piekne zyie jeszcze przed Toba :D

Gość anielka3
in-flangarti moja mama zawsze powtarza, ze nic nie moze zmarnowac kobiety tak jak nieodpowiedni mezczyzna...wiesz, ona dopiero od niedawna jest szczesliwa...spokoj, wieczor z ksiazka...a nie ciagle awantury z tata...

Gość anielka3
tylko ja nie mam za bardzo kolezanek, zeby pojsc do klubu, czy cos... mimo tej pracy nic sie nie zmienilam, a na dyskotece bylam dwa razy w zyciu...brak faceta bedzie oznaczal kiszenie sie w domu...

a t doopa daleko, a tak pytałam bo jestem w Twoim wieku (no rok starsza) :) ale ja z zachpom .:) daj spokój taki burak do pokonania to pryszcz, olej go.

Gość ghhrrrhhgrrrr ;/
Lepiej jest mieć małe grono bliskich niż duże ale za to byle jakie. W swoim życiu miałam mnóstwo znajomych. Jednak z czasem te znajomości zaczęły umierać śmiercią naturalną. Z mnóstwa osób pozostała mi tylko jedna przyjaciółka i wiem, że będziemy się jeszcze przyjaźnić przez wiele długich lat. Dlatego też Twoje małe grono nie jest wcale żadnym minusem.

Gość anielka3
puscilam toto-lotka na jutro, obiecuje ze jak wygram to zabiore Was na jakas wycieczke egzotyczna;) za ta kazda dobra, bezinteresowna porade:)

Po twoich wpisach widzę, że jesteś normalną, sympatyczną i skromną dziewczyną. A tego osła olej, tylko zatruwa Ci zycie. Sądząc po tych nagrodach które otrzymałas musisz byc ładną dziewczyna i bez problemu znajdziesz kogos lepszego :)

Gość Anitttta
jestem w pracy leci mi 10 godzina i tak sobie czytam kafe :) i sobie mysle jaka z ciebie dobra dziewczyna jest mamie i babaci pomagasz naprawde to bardzo dobrze o tobie swiadczy mama cie wychowała i napisze ci szczerze chociaz nie chcialo mi sie pisac komenta bo mam zap,,ierdol ale takiej dziewczyny jak ty szkoda na takiego bydlaka jak twoj chlopak w dodatku jego rodzina jest jakas zawistna i nie wychowana

Gość anielka3
a za mna raczej sie nie odwracaja, mam wrazenie, ze taka szara myszka jestem, nie umiem sie ubrac,garbie sie...a na zdjeciach nawet ladnie wychodze...ale na ulicy-jestem jedna z wielu...jest tyle slicznycg,modenie ubranych laseczek

Gość ghhrrrhhgrrrr ;/
Nie żałuj dyskotek Nic nie tracisz. Jedynie chamstwo, buractwo i stracone pieniądze. Kiedyś też mnie tam ciągnęło ale chyba się wyszumiałam i zmądrzałam :P

Gość anielka3
ja tam sie nie wyszumiałam, ale tez nie mam potrzeby-bo mam spokojny charakter...alkoholu nie znosze,papierosow tez... to co...chyba jestem singielka...co teraz bedzie?:)

Gość ghhrrrhhgrrrr ;/
co teraz będzie? Wolność, swoboda i szczęście :) A na związek jeszcze przyjdzie czas. Nie pakuj się tylko w kolejny tylko z tego powodu, że jesteś sama. Ten odpowiedni kiedyś przyjdzie w najmniej oczekiwanym momencie. Pakowanie się w związek z przymusu to duży błąd.

Dziewczyno nie marnuj sobie życia przez tego palanta! :/ Masz może jedyną taka szansę z modelingiem w życiu więc korzystaj z tego jak tylko możesz :) Ja Ci z całego serca życzę powodzenia i żeby wiodło sie Tobie i całej Twojej rodzinie jak najlepiej!! :)

Gość anielka3
głupio mi sie wam przyznac...ale sledzilam na facebooku kolezanke od mojego chlopaka...ma 17 lat, utlenione wlosy, zawsze z nimi jezdzila na dyskoteki...i tak klika razy cos mi nie pasowalo...np. jak spotkal ja ze mna , to puszczal moja reke, itd... a teraz na faceboku ona wpisala "imprezka z Nim" i nazwa klubu ...a on ma ta sama nazwe klubu w gg... cos moja intuicja podpowiada, ze on byl dla mnie okropny nie tylko przez te zlecenia

Gość anielka3
kochane zaraz wroce, musze babci telewizor nastawic :) tz. wejsc na dach i antene poprawic:) haha

Ok napisze jeszcze raz,b o mój wpis nie znalazł się u Ciebie ;) Dziewczyno nie zmarnuj sobie życia przez tego palanta! Jeśli dostałaś szansę z modelingiem to korzystaj z tego jak najlepiej potrafisz, bo może się to już nie powtórzyć!! Z całego serca życzę Ci powodzenia i żeby Tobie i Twojej rodzinie wiodło się jak najlepiej!! :) Pozdrawiam ;*

Gość autorko Twój chłopak to cham
:o Olej dziada bo ewidentnie jest zazdrosny i zamiast cieszyć się razem z Tobą i wspierać Cię to jeszcze kretyn dołuje :o Naprawdę nie warto wiązać się z takim idiotom, młoda jesteś i na pewno znajdziesz jeszcze kogoś wartościowego ;) Swoją drogą też bardzo jestem ciekawa jak wyglądasz :p Może wkleisz zjęcie? Takie np z tych reklam, w których miałaś zdjęcia? I tak dużo innych osób Cię ogląda więc pochwal się i nam proszę ;) a jeszcze chętniej obejrzałabym teledysk, w którym wystąpiłaś ;) Możesz to zrobić?

Anielka - k**wa, "..Dobrego partnera poznaje się po tym, że dodaje Ci skrzydeł i z dumą patrzy, jak latasz.." Nic dodać nic ująć:) Autorko, umieść swego partnera tam gdzie jego miejsce, czyli w składziku używanych mopów, a sama rozwijaj skrzydła i leć;) Życzę Ci wielkich sukcesów, zazdrośnikami się nie przejmuj.