Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość narkomanka 20 LO

nie umiem przestac brac...

Polecane posty

Gość narkomanka 20 LO

zaczelo sie od wypicia piwa z kolezankami.. zaszumialo mi w glowie i jedna z kolezanek miala przy sobie , wiec wzielysmy wszystkie, to byla dosc duza dawka, na nastepny dzien ta kolezanka do mnie przyjechala czulam sie fatalnie jak to po fecie, zaproponowala ze wezmiemy znowu i odrazu poczujemy sie lepiej jak mialam do wyboru zle samopoczucie a znow dobry humor to oczywiscie wybralam dobry humor i zastrzyk energi.. (to nie byl moj pierwszy raz w 3 gimnazjum tez bralam bardzo czesto... ) teraz chodze do liceum dla doroslych, nie mam silnej woli, sory za bledy.. niewiem jak przestac , nie umiem z tym skonczyc.. to juz 9 dzien jak biore non stop.. pomozcie:( teraz mam 20 lat

Gość rżnij mnie
feta uzależnia po pierwszym razie... 400x mocniej niż alkohol

znajdź adres OIK swojego powiatu tam Ci psycholog lub pracownik socjalny pomoże rozwiązać ten problem mówię poważnie za pomoc w OIK się nie płaci, to państwowa instytucja warto spróbować.. szkoda życia, szkoda zdrowia, daj sobie szansę

Gość ffffffadfasfa
Na odwyk i to już!!!!!!!! Puki jeszcze nie jest za późno, nikt z nas tutaj nie pomoże Ci poprzez pisanie tutaj jakiś rad.

Gość rżnij mnie
tę koleżankę powinni zamknąć w pierdlu bo zniszczyła ci życie

Gość narkomanka 20 LO
rżnij mnie... naprawde tak jest ze tak silnie uzaleznia??

Gość narkomanka 20 LO
nie wiem czy nadaje sie na odwyk , moze w koncu powiem sobie dosc..

Gość rżnij mnie
to jest największe gówno jakie istnieje

Gość rżnij mnie
Osoby sięgające po ten narkotyk uważają, że amfetamina "daje im siłę i energię" oraz "pomaga w nauce" i nie jest groźna. Gdyby tak było, to pewnie można byłoby ją nabyć w każdej aptece, a nawet w sklepiku szkolnym. W rzeczywistości jednak tak nie jest. Nie istnieje bowiem energia skondensowana w białym proszku. Amfetamina to środek bardzo podstępny, który zmusza organizm do skorzystania z własnych rezerw energetycznych. Kiedy mija pobudzenie, a zasoby energetyczne zostają wyczerpane, nastepuje spadek możliwości fizycznych i psychicznych - tzw. zejście, zwała. Wtedy przychodzi zmęczenie i zły nastrój. Amfetamina po odstawieniu powoduje przykre dolegliwości tj. złe samopoczucie, apatia, uczucie zmęczenia, spowolnienie psychiczne, poczucie bezradności, nieumiejętność radzenia sobie na co dzień ze wszystkim, a także stany lękowe określane mianem PSYCHOZY AMFETAMINOWEJ. RYZYKO ŚMIERTELNEGO PRZEDAWKOWANIA! Jeżeli ktoś znów zechce poczuć się pewniej, sięgnie po następną porcję. Bardzo szybko dochodzi do przyzwyczajenia i mała dawka przestaje wystarczać. Amfetamina to środek silnie pobudzający ośrodkowy układ nerwowy. Bardzo silnie uzależnia psychicznie. Metaafetamina tzw. speed jest szczególnie niebezpieczna, gdyż mogą po niej wystąpić agresja i paranoja. Efekty działania mijają jednak po paru godzinach . Wtedy przychodzi zmęczenie i zły nastrój. Jeżeli ktoś znów zechce poczuć się pewniej, sięgnie po następną porcję. Bardzo szybko dochodzi do przyzwyczajenia i mała dawka przestaje wystarczać.

Gość jeśli zdążysz wykitować przed
1 listopada, to ci zapalą koleżnki znicz.

Gość ech..........
kiedyś może zmądrzejesz, jeśli zdążysz jak ja

Gość narkomanka 20 LO
ech...... bylas w takiej sytuacji jak ja???

taka młoda... a tak może zostać Ci niewiele życia przez to świństwo... Skontaktuj się jak najszybciej z odpowiednią instytucja i idz na odwyk.. tego nie da sie ot tak brac.. Cale zycie przed Toba i jeszcze mozesz zawalczyc o lepsza przyszlosc.