Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fanka ludiego i to podwójna

Hej, ludzie! Pamiętacie może taką kreskówkę ŚWIAT WEDŁUG LUDWICZKA?

Polecane posty

Gość fanka ludiego i to podwójna

Co o niej sądzicie? :)

Gość KrolewnaZwiewna
Ja pamiętam, uważam że zajebista była :)

Gość znamaamamama
mi sie wydawała spoko do momentu gdy nie dowiedzialam sie że ten koleś to na podstawie swoich doświadczeń zrobił że miał dperesje i popełnil samobostow :p

"W roku 2000 Anderson był szantażowany przez 31-letniego Richarda J. Gordona. Gordon wymuszał pieniądze od komika, grożąc przekazaniem tabloidom, że w roku 1993 komik nachodził go w kalifornijskim kasynie, namawiając do odbycia stosunku seksualnego" a to ci dopiero :D :D :D o to bym nie podejrzewała :P skąd news o samobojóstwie? nic takiego nie było ale fakt troche dramatyczna kreskówka

Gość Zdzisiek
ja tam wole freda i łilme flinstonów gumisie też były fajne i muminki i pszczółka maja reksio i jeszcze gargamel z smerfami no i koziołek matołek

Gość Zdzisiek
"Żwirek i Muchomorek" nie znam tej bajki jakoś musiała mi umknąć

Gość ja tez uwielbialam ludwiczka
lubilam tez takie pseudo horrory na fox kids, zapomnialam tytulu :P

Gość ja tez uwielbialam ludwiczka
no i tez adamsow z cartoon network, flinstonow, tyh takich drugich co tam w kosmosie niby mieszkali, scooby doo hm...pozniej pamietam ten cartoon sie zepsul , byly same durne kreskowki w stylu dexter i blizniaki cramp, cos w tym stylu :P a z fox kids ogladalam tez o tych licealistach na statku wydawali mi sie wtedy tacy dorosli :D

ci z kosmosu to byli Jacksonowie o ile dobrze pamiętam :P Co do Ludwiczka - kreskówka genialna, zwłaszcza teksty ojca o wojnie :D

The Simpsons to trochę inny rodzaj kreskówek. Weź pod uwagę, że Świat Według Ludwiczka to była mimo wszystko "bajka z morałem" dla dzieci. Pod tym względem uważam, że była genialna - dobrze wyważone emocje, prosty przekaz, dużo istotnych kwestii i odpowiedni humor.

Gość summer_night
Uwielbiałam Ludwiczka :D A co do pseudo horrorów to chyba chodzi o Gęsią skórkę? Też bardzo lubiłam

Gość summer_night
Najbardziej mi utknął w pamięci odcinek jak umarła jego babcia. Ryczłam jak głupia :P

Gość oj tam Ludwiczek
najlepszy był jego ojciec

jedna z moich ulubionych bajek :) a te pseudo horrory tez mi sie podobaly, gesia skorka i czy boisz sie ciemnosci :D