Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dj prawik.

Wiecie co ? Nie bede nigdy mial dziewczyny. Nie mam szans :(((

Polecane posty

Gość dj prawik.

wracalem wlasnie do domu , nie mam szans z tymi byczkami w dresach , blokersami i przystojniakami , jechal ze mną autobusem jakis koles ze 2 m wzrostu ,trzy laski z nim zajarane jakby mial dac mu szpary przy ludziach :O Jestem frajerem koniec kropka, szkoda ze dzis nie bylo jednak tego konca swiata :O po cholere ja zyje?

Gość dj prawik.
siedze sam w domu ,zaraz sie uchlam chyba nie wiem nawet po co chodze na studia? :O jakie to wszystko jest pojebane

Gość Hop hop to ja...
A to dzis mial byc koniec świata? Chyba cos przegapiłam. A co do twojej historii to naprawde chciałbyś spotykać sie z taka dziewczyna jak te o których wspomniałeś?

Gość Hop hop to ja...
Jesli chodzi o studia to chyba nikt nie wie po co chodzi skoro w dzisiejszych czasach liczą sie tylko znajomosci

Gość dj prawik.
Harold Camping zapowiedzial koniec ,ale chyba znów mu sie pojebało Nie wiem czy bym taką chcial ,zazdroszcze im powodzenia i tyle. Mną sie nikt nie interesuje. Wzbudzam sympatie jedynie u starszych kobiet po 50,60tce.

widzę, że wszyscy dziś mają dobry dzień a koniec świata na złość nie chce nadejść... autorze skąd jesteś ? a nóż może z mojego miasta, mam ochotę napić się do nieprzytomności

to dzieli nas jakieś 300 km, szkoda że nie umiem się teleportować. no cóż, jeśli chcesz zostaje nam pisanie

Gość dj prawik.
Looooser - nieszczęsliwy człowiek to gorszy widok.

Gość ona198709877olsztyn
chetnie cie poznam daj numer gg

Loos, pijąca to jeszcze nie jest źle ale pijana owszem, masakryczny. masz jakiś lepszy pomysł na poprawienie mojego stanu ? bo jest mi wyjątkowo niefajnie...

Gość ona198709877olsztyn
daj numer

Gość chya zartujecie hgahahhaha
Zaden z prawiczkow nie odwazy sie spotkac z kims z forume ani pisac na gg :D Oni mają swoj swiat ,smutne to troche. Nie wiem co mam ci napisac , moze tylko to ze nie kazda kobieta leci na takich typków.

Pomódl się w swojej intencji, wyobraź sobie jak chcialabys, żeby wyglądało Twoje życie i to zrealizuj.

chya zartujecie hgahahhaha, widocznie mało wiesz na ten temat bo rozmawiałam już z kilkoma na gadu i jakoś żaden nie miał problemów z rozmową. Wyobraź sobie, że jednego miałam nawet okazję poznać osobiście, więc weź poprawkę.

Gość moze spotkajcie sie z
apropo trójmiasta, pamietacie Faith Hope Glory? Co sie z nim stało ?

Gość ona198709877olsztyn
czekam na ten numer jeszcze minutke

Loos, modlitwa to ostatnie co może mi pomóc. Nie "żyję z Bogiem" bo nie jest mi potrzebny. Wolę ludzi.

autorze nie przejmuj sie i głowa do gory : ) jeszcze nie jedna lasencje zaliczysz tylko wiecej pewności siebie : )

Gość PAPL@
Oj boshe , boshe... :P zamiast użalać sie nad sobą może zrób coś w kierunku żeby ktokolwiek na Ciebie spojrzał... ;)

Gość dj prawik.
Gg 157624619

Gość IMO13855
PAPL@ "Oj boshe , boshe... zamiast użalać sie nad sobą może zrób coś w kierunku żeby ktokolwiek na Ciebie spojrzał..." Nie ma się wyglądu, to nie ma spojrzeń - toż to żadna fizyka kwantowa pod względem skomplikowania. :classic_cool:

"zamiast użalać sie nad sobą może zrób coś w kierunku żeby ktokolwiek na Ciebie spojrzał..." no, najlepiej wyjdź do ludzi :D

Wiesz Loos, w sumie zauważyłam taką rzecz. Zakładam że mogę się mylić, ale ateiści i ci, którzy mają jakieś wątpliwości najczęściej mają depresję. Z tym, że to się wiąże z wiedzą jaką posiadają. Nie jest zdrowa, lepiej nie znać prawdy.