Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GRUBAS95

JESTEM GRUBA

Polecane posty

Gość GRUBAS95

JESTEM GRUBA, MOIM ZDANIEM OCZYWIŚCIE ,BO INNI MÓWIĄ,ŻE JESTEM CHUDA, ALE PEWNIE CHCĄ ,ŻEMYM DALEJ JAK GRUBAS I TŁUSTA WYGLĄDAŁA A MIANOWICIE MAM 166 I WAŻĘ 46 KG; (((( Wiem,że wam się wyda to głupie i prowokujące, ale ogladam różne programy mody idziewczyny są chudsze ode mnie i chccą bardziej schudnąć. rposze o szczere oceny ile mam kcal isc codziennie ? bo zrobilam taki grafik - śniadanie; 1 kromka chleba z serekm obiad- zupa, polowa drugiego dania! kolacja; kisiel - jak bede głodna to tylko i wyłączenie woda; np. w szkole. co o tym myślicie?

Gość niezapominajkaaaa
głodzisz się, przez co Twój mózg nie dzieła jak powinien, a to sie wiąże z Twoją nierealną oceną rzeczywistości-> ważysz odpowiednio, jak byś jeszcze troszkę przytyła byłoby nawet jeszcze lepiej, jest tego fajny plus: bys miała większe piersi, bo pewnie teraz jak z tyło tak i z przodu deska?

Gość GRUBAS95
PROWOKACJA!!! NIE PISAĆ

Gość GRUBAS95
;(((( nie żadna prowokacja, mogę z tobą porozmawiać na gg lub żywo . chce schudąc ;/ jestem guruba ( myslisz,że jesteś fajna jak sie podszyjesz i możesz mnie dołowac

Gość GRUBAS95
;( Naprawdę potrzebuje pomocy. Bo ja dzisiaj na samej wodzie jkestem, ciągle ważę się 3 razy dziennie ;/

Gość niezapominajkaaaa
no ja się wyżej nie podszyłam.. ale co do Twojego "problemu"-> to sie nadaje juz do psychologa a nawet psychiatry. Namawiam na wizytę.

Gość GRUBAS95
Tak oczywiście teraz będzie wypominanie ,zę jestem chora Ale ja chce mieć tylko MODELINGOWĄ wag.ę

Gość Killerus
No faktycznie. Tłustaś jak świnia. A tak poza tym w domu wszyscy zdrowi?

Gość kak
Faktycznie masz niedowagę zamiast się odchudzać drastycznie, zacznij lepiej racjonalnie się odżywiać! Dzięki specjalnemu „planowi, możesz być nieco szczuplejsza. Po pierwsze powinnaś zaczynać dzień od dobrego śniadania. Po drugie musisz unikać w ciągu dnia podjadania. Jeżeli już odczuwa się nieodpartą pokusę na „małe co nieco, zamiast sięgać po tuczące przekąski, które dostarczają pustych kalorii, lepiej sięgnąć po coś zdrowszego. Mam tutaj na myśli pestki dyni, nasiona słonecznika czy orzechy. Po trzecie systematyczna aktywność fizyczna. Nie ważne jaki to będzie sport, ważne, by go regularnie wykonywać. Wówczas szybciej uzyskasz rezultaty. A więcej informacji na temat „przykazań odchudzania znajduje się na http://tabletkinaodchudzanie.net.pl/2011/09/15/idealna-waga-7-przykazan/

Gość lola bb
Nie radzę ci się więcej odchudzać. Przy tym wzroście posiadasz przecież właściwą wagę. Najlepiej sprawdź sobie wskaźnik BMI i ci wyjdzie, że masz niedowagę. Le jeśli koniecznie chcesz być bardzo chuda to do tego twojego „sposobu odżywiania dodaj jeszcze jakiś sport. Polecam ci jazdę na rowerze stacjonarnym. Taki trening, który możesz wykonywać we własnym mieszkaniu ma same zalety. Jakie? Otóż po pierwsze jest on skuteczny w pozbywaniu się kilogramów. Jeśli go będziesz wykonywać systematycznie oczywiście! Taki aerobowy trening ponadto ma wpływ na poprawę wydolności organizmu. Co więcej jest to dość wygodny i mało męczący sport. Ponadto na takim rowerze możesz ćwiczyć przez cały rok nie patrząc na to jakie są warunki pogodowe. Zajrzyj również na stronę http://hgh.edu.pl/2011/06/24/cwicz-aerobowo-na-rowerze-stacjonarnym/ a dowiesz się czegoś więcej o treningu na rowerku.