Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leonardoleonardo

Przerobiła mnie na szaro? co zrobić

Polecane posty

Gość leonardoleonardo

Mam kolezankę, fajną od kilku lat. Ostatnio trochę sie sprzeczalismy, drobiazg. Ona sie nie odzywała, a że miała u siebie moje książki- wysłałem sms-a, że chcialbym je odebrac. Odpisała sms-owo, ze przywiezie, umówiliśmy się. W ostatnim sms-ie napisałem, że chętnie siadłbymz nią na kawę. Nie ustosunkowała sie, punktualnie na spotkanie przyszła punktualnie. Nie dała sie objąć ani pocałowac na dzień dobry ( zawsze się tak witaliśmy), cofnęła się o krok. Z uśmiechem oddała mi książki, podziękowała za pożyczenie, przeprosiła za przetrzymanie i uprzejmie pożegnała się i sobie poszła. Słowa o kawie, ani co słychac, nic. Poczułem się głupio. Co mogę z tym zrobic?

Gość Odbytnica 1
musisz z tym żyć

Gość wójekstaryhuejk
baby tak maja jak poczują na sobie faceta to już się rzucają i uznają że facet niema uczuć

Gość Odbytnica 1
Jem kupe głowom

powiedz co do niej czujesz jeśli naprawdę to czujesz i daj sobie z nią wieczny spokój znajdź sobie inną. Pamiętaj o tym że kobiety są silniejsza psychicznie płocią wiec się nie baw w podchody czy gierki

Gość leonardoleonardo
Nic do niej nie czuję, bardzo ją lubię i szanuję, po prostu. Dzwonic do niej czy poczekać aż ona sama się odezwie?

Nic nie rób. Pogadaj z nią jak na nią przypadkowo wpadniesz. Bądź wyluzowany i uśmiechnięty. Z tego co piszesz ona nie chce z tobą kontaktu. A ty jak widzę jesteś nagrzany na nią i robisz wrażenie że się oszukujesz tak ja to widzę choć się nie znam nie traktuj moich sugestii poważnie. Powodzenia

Gość leonardoleonardo
Raczej na nią nie wpadnę- mieszkamy w innych dzielnicach, nie pracujemy razem. ale powiedz- olała mnie?

wygląda na to że na razie tak, ale to nic nie znaczy, nie rozpatrywał bym tego w tych kategoriach może chce się zdystansować czy cię sprawdzić może mieć mnóstwo powodów. Nie macie wspólnych przyjaciół uwierz mi że czasem się spotyka różne osoby przypadkiem. Ja się nie znam dla tego nie traktuj mnie poważnie. Po za tym to ty znasz całą sytuację wiec masz najlepsze rozeznanie.