Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koalcia

okres mialam w czerwcu do dzis go nie mam ,a nie jestem w ciazy

Polecane posty

Gość koalcia

czesc. mam 21 lat. 15 czerwca mialam ostatnia miesiaczke, do tej pory nic. w ciazy nie jestem. mialam usg wyszlo ze prawy jajnik nie pracuje w pelni. reszta w porzadku. powiedzcie mi czy ktos mial taki przypadek? dodam ze bralam luteine na wywolanie okresu i nic :( na wizyte mam isc po miesiaczce. czy grozi mi nieplodnosc?

Gość lotto1212
moja dziewczyna ma tak samo i ma torbiel na jajniku

Gość koalcia
a ile ma lat? ja nie mam niby torbiela:(

Gość noróżnieee
hmmm spokojnie, to się zdarza, może przejdź się do innego lekarza? powinnaś zbadać poziom hormonów.

Gość koalcia
a czy to moze miec cos wspolnego z tarczyca?

Gość noróżnieee
z tarczycą, hmmm z tego, co wiem, to raczej nie...tzn. może tylko utrudniać zajście w ciążę.

Gość koalcia
może dodam że gdy gwałtownie wstaję to czuję ukłucie po prawej stronie w podbrzuszu. a na usg mi nic nie wyszlo, zaden torbiel. usg mialam robione 2 razy

Gość noróżnieee
hmmm ja bym się przeszła do innego lekarza...ginekolog kazał Ci czekać na okres?

Gość koalcia
tak własnie kazał tak, ale tez sie zastanawiam na zmianą lekarza bo ile ja mam czekac. od 2 tygodni mam stan przedmiesiaczkowy na usg mi powiedzili tak i juz 2 tyg minely. i dalej nie mam.

Gość noróżnieee
możliwe że niedługo dostaniesz, aż tak co do dnia Ci lekarz nie jest w stanie powiedzieć...

zmień lekarza, powtórz usg, zrób badania hormonalne W TYM OCZYWIŚCIE TARCZYCE baaardzo często w podobnych przypadkach okazuje się że to tarczyca i torbiel jest rodzaju żeńskiego, ta torbiel, a nie ten torbiel

a odchudzałaś się intensywnie w okresie kiedy nie dostałaś okresu to też może mieć związek

Gość koalcia
dziś okres dostałam. masakra ponad 4 miesiace :/ a lekarza zmienie :)

Hej, miałam podobny problem i u mnie wyszła hiperprolaktynemia, czyli za wysoka prolaktyna która odpowiada właśnie za okres i owulację. Najlepiej jak zrobisz badania hormonów i zapoznaj się z opinią innego lekarza, już z wynikami idź do niego, ja tak zrobiłam i teraz jestem od miesiąca na lekach, staram się o dzidzię więc zobaczymy :) Pozdrawiam