Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kafelatte85

jestem chyba jakas dziwna...

Polecane posty

revolver kafelatte85 no w sumie się już obudziłaś ...tylko teraz musisz poznać , że są zajęci... wiesz, chyba nie bardzo mi sie chcialo obudzic, bo nawet "przez sen" zdawalam sobie sprawe, ze wiekszosc osob juz sie sparowala:D

wiesz, chyba nie bardzo mi sie chcialo obudzic, bo nawet "przez sen" zdawalam sobie sprawe, ze wiekszosc osob juz sie sparowala powiedzmy że obudził Cię fakt braku posiadania (ekchmm.. czegoś obok) i naturalnym popędem zlokalizował winnego...;)

obawiam sie, ze obudzil mnie po prostu dzien urlopu:D chyba dopiero 4 w tym roku... pewnie skonczy sie jak zwykle, w pon wroce w kierat i zapomne o tym, ze latka uciekaja a ja wciaz sama..;)

ja po prostu chyba nie mam tego, co wiekszosc kobiet ma. tego figlarnego usmieszku, aluzji, umiejetnosci flirtowania... jestemm normalnie niczym nieociosany chlop:/

uu kafe krwawa impreza :D co do fotek to nie rozumiem tego chyba dobrze najpierw wiedziec jak wyglada rozmowca niz sie nagadac stracic czas stwierdzajac potem ze jednak ten ktos nie jest w naszym guscie

Lord, dzieki za litosc, juz myslalam, ze nikt sie nie odezwie:P domyslam sie, ze wlasnie taki jest Wasz punkt widzenia, ale dla mnie to jest chamskie. zeby zachowac jakies pozory, popros lepiej po maila i sam pierwszy przeslij zdjecie, przynajmniej nie bedziesz robil wrazenia niekulturalnego prostaka

domyslam sie, ze wlasnie taki jest Wasz punkt widzenia - a wasz nie ? te ladniejsze pewniejsze siebie kobiety tez nie lubia tracic czasu i nie wiedziec z kim rozmawiaja, oczywiscie jezeli sa nastawione na szukanie "drugiej polowki"

ja nie mowie, ze nie chcialabym wiedziec jak rozmowca wyglada. ale sie facetowi tak spieszno, to tak jak napisalam, niech zaproponuje przeslanie swojego jako pierwszy,a nie na chama: daj foto! ale Wy nieokrzesani jestescie:/ poza tym kwestia zdjec, nie spotkales sie jeszcze z przypadkami ze zdj nijak sie mialo do rzeczywistosci? ja bym zdecydowanie wolala pogadac pare dni (nie mam na mysli wielugodzinnych debat, ale po godz wieczorem sobie popisac) i sie spotkac na kawe/piwo.

naszczescie jeszcze nigdy nie trafilo mi sie tak ze zdjecia roznily sie z tym co "zastalem" na zywo ;) chociaz np widze jak kolezanki niektore wygladaja na zywo a jak na fotkach na portalach i musze przyznac ze niektore sa naprawde niezlymi iluzjonistkami :) a co do fot to dlaczego sama nie skontrujesz typu : wysle ci jak przeslesz mi pierwszy...

ZAWSZE kontrowalam:) o ile to pytanie pojawialo sie po chocby zdawkowej wymianie zdan. ale jesli koles po "czesc" rzuca "daj foto", to pozostaje kliknac na krzyzyk:) to tylko moja dobra rada dla Ciebie, zwiekszysz skutecznosc swoich podrywow :classic_cool:

nie przepadam za podrywami w necie... preferuje na zywo, w necie jest duzo nie wiadomych, nie do mowien i male pole manewru, nie da sie pokazac naprawde siebie swojej spontanicznosci nie da sie spojrzec w oczy czy poslac usmiechu... dlatgo zadko korzystam z takiej drogi ;) "ale jesli koles po "czesc" rzuca "daj foto", to pozostaje kliknac na krzyzyk " no w takim wypadku to faktycznie nic ciekawego nie wrozy.. to ty na jakim portalu "siedzisz" ze nie masz tam fotek i poznajesz ludzi ?

na zadnym w sumie nie siedze, to tez temat, ze jestem jakas dziwna:P mowie o doswiadczeniach z czatow, mam od niedawna konto na sympatii bez zdj i abonamentu, ale nie udzielam sie, w sumie to nawet nie wchodze tam. to chyba przez lenistwo, musze sie jakos zmobilizowac! :D to chyb jedyne wyjscie dla mnie, bo na zywo nie potrafie sie nawet spojrzec na nieznajomego, a co dopiero usmiechnac:o

oooooooo prosze dziwna i.. niesmiala do tego :D co do sympatii zdradze ci pewny hmm trik nie wiem czy jeszcze dziala ale idzie to tak w nazwie albumu zdjeci mozesz napisac wiadomosc typu... moje gg:362626 i osoby wchodzace na twoj profil beda wiedzieli na jaki numer sie do ciebie odezwac bo wiem ze jak nie wykupisz tam pakietu to nie mozesz wysylac wiadomosci a zostawianie numeru gg w opisie jest usowane bo oni przed zatwierdzeniem to weryfikuje ;)

tak, znam ten trik;) ale na razie nei wiem, czy chce go uzyc:) ja chyba jestem niesmiala w tej materii i tylko na poczatku:) po prostu pesza mnie obce spojrzenia. wsrod znajomych raczej nikt by mnie nie nazwal niesmiala:D

sama, sama, sama siostra mojego chlopaka jest sama, probowalam ją polubic ale nie wyszlo... auć, przykro bylo. nie wiem wiele dziewczyn jest sanych tak jak i wiele facetow

kafelatte85 nie wiem co ci szkodzi zrobic drugie konto na gg specjalnie do tego celu i sprobowac ;) najwyzej usuniesz konto na gg lub poprostu sie na niego juz nie zalogujesz ;)

konto gg mam to samo od... 10lat:) i nie chce go zmieniac. nie obawiam sie jakis nahalnych osob, najwyzej bym zablokowala. bardziej chodzi o to, ze np. ktos ze znajomych/rodziny by mnie po tym numerze rozpoznal. dlatego, tez nie umieszczam tam soich zdje, wiem ze zakrawa to o manie, ale b. nie chialbym byc rozponana na portalu randkowym:o

a ile ma lat? ja jestem sarkastyczna, ale nie zgorzkniala. mojej bratowej tez ironii nie brakuje, wiec sobie czasmi tak dogryzamy na zarty:"P

kafelatte85 hehe oj widze nie obyta przeciez mozna miec tyle nr gg ile dusza zabraknie nie jestes uzalezniona od jednego i tego samego.. ale widze ze nie jestes z tym obyta ;)

sorry, Lord, nie doczytalam, ze piszesz o drugim gg, chyba juz jestem przemecozna i jeszcze ten okres:o moze jak bede miala trohce czasu to popatrze co tam sympatia oferuje i moze wykupie na probe jakis abonament. mam wrazenie, ze ludzie wtedy chetniecj zagaduja.

spokojna glowa, wiem, ze moza zakladac inne konta, ale chyba juz slabo dzis kontaktuje:o leze skulona jedym okiem przysypiam, jedym patrze...;)