Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cholerachybamamproblem

Cholera chyba mam problem...

Polecane posty

Cześć. Mam problem z moim byłym facetem. Otóż nie mieliśmy ze sobą kontaktu pzeszło 5 lat. Ja byłam w związku-on również. Ostatni przypadkowo wpadliśmy na siebie. Poszliśmy na kawę-było super miło. Pozostaliśmy w kontakcie telefonicznym i przez przeszło 2 miesiące utrzymywaliśmy stały kontakt (sms-y, GG, telefony). Któregoś dnia poszliśmy na lunch- nie pozwolił mi za siebie zapłacić. Na odchodne zapowiedział, że następnym razem ja zapłacę. Po jakiś 2 tygodniach miałam czas - napisałam czy nie wybrałby się na rewanżowy lunch. Odpisał po 3 dniach, jakie ja mam propozycje i że bardzo chętnie. Napisałam, że ja nie mam żadnych preferencji,żeby wybrał lokal a ja się chętnie dostosuję. Od dwóch tygodni cisza- nie odpisał. O co chodzi..? Nie jestem nachalną lalunią, nie wypisuję mi smsów :'ej co się dzieje itp", czekam po prostu ale k***ca mnie bierze.

Gość basiunia_25
po prostu, jest zajęty czymś/kimś innym, nie jesteś dla niego ważna więc się nie łudź

Widocznie dla niego to rzeczywiście tylko lunch i umówi się z Tobą, kiedy będzie miał czas:)

Gość chybamamproblem
Ok. On dla mnie też nie jest super-ważny. Nie biorę pod uwagę naszego powrotu do siebie. Aczkolwiek wkurza mnie jak ktoś olewa drugą osobę, nie mogąc wygospodarować 2 minut na odpisanie na sms-a.

up...