Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Loonah

Regularność cykli po porodzie - 87 dni i... nic...

Polecane posty

15 lutego urodziłam. 27 lipca dostałam pierwszy okres po porodzie - i do tej pory nic. Jak w tytule: dzisiaj dobiega końca 87 dc. Tak ze 2 albo 3 dni temu zrobiłam test (nie pierwszy w tym cyklu, dlatego też wykluczam, że mogę być w ciąży już tak "daleko") i wyszło coś jakby cień cienia ultra cienkiej kreski. Zamierzam powtórzyć go jutro, choć zastanawiam się czy jest sens. Być może dla zaspokojenia własnej ciekawości. A przechodząc do sedna sprawy - czy zdarzyło się którejś z Was podobnie (tzn. taki długi cykl po porodzie)? Dodam jeszcze, że przed ciążą miałam również nieregularne cykle, ale żaden nie był dłuższy niż 76 dni...

Gość mamuuuuńciaaa;)
ja to od 2,5 roku czekam na okres :),po pierwszym porodzie jak nie bylo to zrobilam test tak ok 4 mies po porodze go zrobilam i dwie krechy az mi oczy "zaparowaly" z wrazenia wiec moze poczekaj kilka dni i powtorz test powodzonka

Ja mam ten sam problem... Przed ciaza cykle nieregularne, ale zaden nie byl dluzszy niz 70 dni. Urodzilam w styczniu, pierwszy okres w marcu, pierwsze 5 cykli regularnie jak w zegarku, a teraz cykl trwa 65 dni. Test zrobilam w 35 dc, 45, 55 i wszystkie negatywne. Juz sama nie wiem co o tym myslec... W pon chyba musze sie zapisac do lekarza, bo nic innego mi nie zostaje :/