Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Orhidea_33

Czy ktoś mi pomoże??

Polecane posty

Gość Orhidea_33

Proszę o pomoc:)6 lat temu zostałam brutalnie napadnięta i zgwałcona.3 zwyrodnialców pastwiło się nade mną,gwałcąc,bijąc i katując prawie na śmierć:(Spędziłam w szpitalu ponad miesiąc.Lekarze cudem mnie odratowali.Długie miesiące rehabilitacji,2 próby samobójcze....Rozmowy z psychologiem,sesje terapeutyczne z psychologiem i wciąż nie mogę żyć normalnie.Nie potrafię zapomnieć.Nie mogę spać,bo ten koszmar wciąż powraca w snach:(Jestem już wykończona.Czy są tutaj jakieś dziewczyny,które spotkało to co mnie??Czy jest szansa,ze uda mi się normalnie żyć??Czy po czymś takim w ogóle można wrócić do normalności?

Gość Orhidea_33
Sesje terapeutyczne z psychiatrą miało być.

Gość coś cieniutko...
Współczuję Ci bardzo:(Wierze,że kiedyś zaczniesz normalnie żyć.Trzymam kciuki.

Gość aaaaaaleeeeee89
:) Myślę,że jest taki mały odzew bo co drugi wątek jest tak zatytułowany ale myslę,że ktoś się odezwie. : ) 🌼

Gość Orhidea_33
Chcę porozmawiać.Czuje się źle.Miałam nadzieje,ze odezwą się także kobiety,które przez coś takiego przeszły.Żeby ktoś dał mi choć cień nadziei,że ten koszmar minie.....Nie wiem.....

Gość ....upupupupupu
Nawet chyba nie jestem w stanie wyobrazić sobie co czujesz:(

Gość sddsdffdfgfgf
masz 33 lata? a jak to sie stalo, gdzie cie napadli??

Gość Orhidea_33
Tak mam 33 lata.To stało się w październiku:(W moją 5 rocznicę ślubu.Od tego czasu data mojego ślubu kojarzy mi się tylko z tym koszmarem.Wracałam z pracy po 18,śpieszyłam się do domu,do męża,który czekał z niespodzianka.Skróciłam sobie drogę,przez niewielki park,żeby szybciej być w domu.Nigdy wracając z pracy nie szłam przez ten park.Zawsze naokoło ale wtedy .....tak bardzo się spieszyłam.....Byłam w ciąży 9 tydzień i chciałam w tym właśnie dniu powiedzieć mężowi.To miał być mój prezent .....Dziś nie mam nic.....