Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasierka w sklepie

Jak czytacie wyraz "PŚP"?

Polecane posty

Gość Kasierka w sklepie

Ja zawsze "pe-eś-pe". Dobrze?

Gość u80y08g08
zle pi-eś-pi z angielskieo

Gość Kasierka w sklepie
Wy i tak nie wjecie ktoto

osobiście odczytuje jako 'rynsztok', ewentualnie 'margines społeczny' zawsze ma twarz wyraża wtedy niesmak, a usta grymas pogardy :classic_cool: 🖐️

pijany co sie stało, że tak nagle zmieniłaś o PŚP zdanie?? jeszcze całkiem niedawno bardzo sprawnie lizałaś Jej dupę :classic_cool: aa, pamiętam. Twoje marne wysiłki PŚP olewała ciepłym 🖐️ i stąd ta zmiana :D

Gość prometeuszka
ja czytałam pe eś pe ale raz peśpe i tak zostało...

Gość słoma w bucie.
pipa śmierdząca pleśnią 🖐️

Gość do autorki.. ...
panstwowa straz pozarna :classic_cool:

14:19 [zgłoś do usunięcia] pijany kjójićek raczej mój podszyw albo masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem tak, zawsze w kluczowym momencie wchodzi w grę podszyw :O🖐️ nie ośmieszaj się :classic_cool:

radziłabym Tobie nie ośmieszać się wkładając mi słowa w usta o których nawet bym nie pomyślała. masz linki? nie? w takim razie nie mamy o czym dyskutować 🖐️

Gość akukaracza hieihi sikam z blk
zgadzam sie pijany liże każdemu marna istota trudno żeby PŚP polubiła taką nudną lafiryndzie która próbuje być fajna pijany a ty nic do powiedzenia nie masz i nie podskakuj jestes tu nowa jak kolejna podróbka torebki LV i pachniesz chińszczyzną :classic_cool: a PSP to legenda a poza tym ma fajne teksty i inteligencje to elita a ty sama jestes rynsztok

ale masz zapłon w oogole od kilku tygodni nie dzialam i moglaś zaklepac se tego nika a ty wtedy dopiero umieściłaś w stopce tekst o podszywie :D no wklejcie tego linka albo zacytujcie bedzie śmiesznie :D zapewniam że z mojej strony na pewno nie doszło do podlizu u pśp...więc musiala to robić oryginalna :D :D ale żałosne :D i jeszcze sie wypiera hahahaha lepiej bys sie przyznała

Gość akukaracza hieihi sikam z blk
ty debilko nie widzisz że ja nie podlizuje sie ? :O kretynka no nie odróżnia pisania na pomarańczowo = anonimowo a na czarno ty sie probujesz wylansowac a ja leje na to wszystko ale lubie pśp i tyle! ciebie pomarańcze tylko obsrywają wiec :classic_cool:🖐️

Gość murmamełe bajonge 2009
ja też nie podlizuje sie , bo nie mam nic z tego mam wiele nikow nie zalezy mi na sympatii czy antypatii pśp po prostu jest fajna, taka jak dawne kafe ;) a ty jestes jak skizto12 czyli piaskownica i brodzik kafe

Gość pijany kjójićek unlogged
posłusznie podkulam moj ogonek pod grubą tzipke i wypieprzam stąd w półpodskokach 🖐️

Meet Sue Be She twoja słabo wykształcona inteligencja znowu nie pozwoliła odróżnić tu czegoś? :classic_cool: NIE MAM WIĘCEJ PYTAŃ :) w dalszą dyskusję postanawiam zakończyć. z idiotami nie ma sensu ;) miłego wieczoru w samotności 🖐️

Gość 2345678iturydgtsfds
mówilam że wypierdoli stąd szybciej niz przyszła? :classic_cool: