Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katalonska Muucha

i jaka jeszcze Czesiu? ZAJEBISTA!dla tych co lubia czytac :)

Polecane posty

hm, a wiec nikt nie lubuje sie w czytaniu? :-) Myslalam,ze mi tez poniekad podsuniecie jakies pomysly na jakies ciekawe,ale licze na to,ze kiedy ja bede slodko spala,wy wejdziecie na moj CIEKAWY topic :) i podzielicie sie opiniami. dzis skonczylam czytac Kawazmuchami.pl 2 rozdzialy zostaly mi w Harrym Potterze(cz.4) jutro pewnie zaczne Alchemika. kawazmuchami.pl - nie ukrywajac taka kiedy czlowiekowi na prawde sie nudzi.. :-/ zakonczenie nie zbyt mi sie podobalo.

alchemik i pielgrzym- dla mnie masakra. nie lubie coelho i basta. ostatnio czytałam "gangster" Joaquin "Jack" Garcia. świetna. wczesniejbyła " Marina" Zafona, ( mógłby być z tego niezły horrorek w tv ), chociaz bardziej podobał mi sie "Cien watru" jeszcze wczesniej rock-mann- Wojciecha Manna, i jeszcze wczesniej "126 dni dookoła swiata"- Gorazdowskiego i "Nikołaj i Bibigul" Strelnikoff'a ( tego autora polecam "ruski miesiąc :D ) Przeczytałam też "Szelmostwa niegrzecznej dziewczynki" Liosy, ale mi się nie podobała. Mogę odsprzedać egzemplarz :P w tym roku chyba tylko tyle. musze sobie cos nowego kupic :)

Szelmostwa tez czytalam, w sumie zapowiadala sie ciekawiej,ale moze byc.' Alchemik'.. hm, mam sluchowisko i szczerze mowiac jak uslyszalam glos lektora to dziekuje bardzo,ale nie zniose tego. Zaczynam 5 czesc 'Pottera'. I zaczelam tez 'Diabel ubiera sie u Prady' pozatym chcialabym przeczytac Sledztwo Lema. /Spalona zywcem/ /kwiat pustyni/ macie e booki? :))