Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alaolasrola

Czy jakbym pojechała do Chin...

Polecane posty

Gość alaolasrola

z dużym zapasem narkotyków to skazali by mnie tam na karę śmierci? Bo szukam oryginalnego sposobu na samobójstwo i to mi wpadło do głowy. A może jeszcze powiedzieliby o tym w polskiej TV i byłabym sławna! Ach ta sława... ;)

Gość hjuiokiutklui
Nawet za mały zapas.

Gość to ja polecam do krajów arabsk
ich! tam masz szanse na: -ukamienowanie (wkopuja cie do ziemi po pas, a potem zbierają się ludzie na placu i kamieniują twoją głowe i tułów) -wieszanie na dźwigu -rozrywanie krowami ( przywiązują twoje kończyny cztery do czterech krów/byków i potem je pędzą w 4 strony świata. następuje rozerwanie ciała, ale to bolesne, ostrzegam!) -jak będą wrażliwi na komunikaty humans right watch czy coś takiego to może poleją cie kwasem.

Gość to ja polecam do krajów arabsk
wszystkie powyższe sposoby są dla sadomasochistów, albowiem garantuja zdychanie w męczarniach. ale nie kłamie, osobiscie oglądałam nagrania (wiele nagrań) z tego typu egzekucji. pozdrawiam!

Gość dhfghfghgfhgh
Lepszy już ten pomysł z Chinami, tam są humanitarni. Egzekucja to kulka w tył głowy i po bólu. I na pewno powiedzą w telewizji, może nawet prezydent z premierem wystosują do władz chińskich prośbę żeby darować obywatelowi PL. Jednak władze chińskie i tak się nie zgodzą tak, że spoko.

Gość Yamata
No ciekawy pomysł :P

Gość hjkfuityuiuiuy
No to żeby się nie udało musi jakoś kiepsko schować. Chyba łatwiej kiepsko schować niż dobrze schować.

Gość hjkfuityuiuiuy
Proponuje schować w pochwie(podobno tak się robi?) a w Chinach przełożyć do walizki.

Gość hjkfuityuiuiuy
Jak już coś to u nas w pięknym kraju łatwo się załatwi przejazd jakąś łapówką.