Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ginorossi

co na zatoki? ałaaaaaaaaaaa

Polecane posty

w aptece jest szwajcarski lek bez recepty SINUPRET. Działa doskonale ściągając wszystko co zalega w zatokach. Do tego przez pierwsze dwa dni jeszcze coś przeciwbólowego, bo wiem jak to boli. Ale jesteś pewna że to zatoki? Najbardziej boli jak pochylasz głowę?

Gość ptasiek nastroszony
ibuprom zatoki. w domu nagrzewam łeb suszarka do wlosow - pomaga i na jakiś czas nagrzaną glowę wkladam w czapkę przechodzi a przejebany ból zatok.

idz do lekarza przepisze ci antybiotyk ja sie wzbranialam i bylo gorzej a robilam cuda wianki nawet refleksoterapie sol podrzewalam na patelni i na gflowe lyknelam 4 tabletki ibupromu zatoki i myslalam ze zejde po tym swinstwie doprowadzilam sie do takiego stanu ze z placzem jechalam do lekarza bo juz nie moglam wytrzymac nie ustopilo przez dwa tyg i dopoero zmadrzalam

Gość vanBastian
Na zatoki najlepsze są zioła: rumianek, tymianek i szałwia. Bierzesz po łyżce stołowej z każdego i zaparzasz i po ostygnięciu na tyle że możesz to wdychać, nakładasz na głowę ręcznik i robisz tzw. parówki. Sprawdziłem na sobie. DZIAŁA. Najlepiej wieczorem przed snem ok 15 minut.

Gość aaaaaaaaaaaaah
gówno te leki ja mam zapalenie zatok silne i co?? dostałam sinupret i azitrox (i gowno dalooo) dalej mam zapchany nos -,-

Gość a co pa zapchany nos do
zatok? Zapalenie zatok to właśnie nie schodzący do nosa katar tylko zatrzymujący się w zatokach i ból przez to..

Gość vanBastian
Na zatoki nie ma środka który od razu pomoże. Zacznij robic napary z tych ziół i pomoze CI. Mam z zatokami spokój od 3 lat.

Gość atopiaaaaaa
wachac olejki eteryczne, paczuli, eukaliptus, mentol