Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patita

wkurwia mnie mój facet

Polecane posty

Gość patita

jestem z nim pol roku, juz nie raz mówiłam mu ze mi sie nie podoba to co robi i mnie to wkurwia, a on zawsze obiecał ze juz tak nie zrobi, wczoraj sie z nim spotkałam, pojechałam do niego, tak sie cieszył niby na te spotkanie bo taki steskniony, a juz o 21.00 odwiozł mnie do domu bo był niby bardzo zmeczony, pozniej dowiaduje sie że szlajał sie gdzies do 1.00 w nocy, miał napisac jak wróci do domu, tez nie napisał (bo pewnie było juz zbyt pozno), nie podoba mi sie to bo ja potrafie siedziec w domu a on codziennie cos, mam juz tego poprostu dosyc, tych kłamst i obiecanek.

Gość patita
zastanawiam sie czy tego nie zakonczyc, kocham go, ale nie mam kurwa nerwów!!

Gość patita
szczerze? to juz bym to dawno zrobiła, tylko boje sie ze nie znajde sobie nikogo juz, boje sie samotnosci

Gość desperatka....................
mnie moj tez hehhe

Gość patita
to bedzie dla mnie bardzo ciezkie, nie wiem czy sie wogole po nim pozbieram bo bardzo przywiazana do niego jestem, on dobrze wie ze cierpie na nerwice sercową, ze nie moge sie denerwowac, to widocznie ma to gdzies, kumple wazniejsi, a moze nawet jakies laski tam były - nie mam pewnosci bo juz raz mnie zawiodł i mu kurwa nie ufam.

Gość patita
dzisiaj przez tego frajera bede musiała sie chyba upić bo juz nie moge z nerwów ...

Gość łomtko
niech zgadnę, przelecial cię i się zmęczył