Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marlenka 19....

CZY MOGE BYC W CIAZY ? HELP!!!!!!

Polecane posty

Gość Marlenka 19....

Witam.Mam do Was ogromna prosbe.Otoz od kilku dni zyje w ogromnym stresie.Moja historia jest strasznie dziwna i boje sie komukolwiek o tym powiedziec.Pewnego razu lezac w pokoju wieczorem uslyszalam jeki dochodzace z sypialni moich rodzicow , zaciekawiona poszlam zobaczyc co robia.Po cichutku zblizalam sie do drzwi sypialni , kiedy bylem juz przy progu (drzwi byly uchylone) zobaczylam jak moja mama kocha sie namietnie z moim tata.Wiem ze to dziwne , ale strasznie mnie to podniecilo.....Po chwili obserwowania ich , moje palce powedrowaly w kierunku mojej muszelki , opuscilam lekko stringi i zaczelam sie piescic.Ale pozniej nastapilo cos czego sie nie spodziewalam , tata kiedy doszel do orgazmu zdjal prezerwatywe i rzucil ja za siebie , a ta niefortunnie upadla na moje podbrzusze i wycieklo z niej troszke nasienia na moja cipke.Nie mogla w to uwierzyc , takiego niefarta zeby miec to graniczy z cudem.....Od tamtego czasu zastanawiam sie czy nie jestem w ciazy z wlasnym ojcem , mimo iz nie mielismy zadnego kontaktu ze soba , a rodzice o niczym nie wiedza nawet!!!!Pomozcie , co zrobic w takiej sytuacji ?

Gość Marlenka 19....
Pomoze ktos ? :(

Gość Marlenka 19....
Dlaczego mnie dziffko wyzywasz 😠