Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spadajace małpki

Skąd taka różnica w cenie?

Polecane posty

Gość spadajace małpki
Gratuluje kultury osobistej. Widze, ze firmy są różne, ale to mi akurat obojętne. Pytam czy płacę tylko za firmę bo jeśli tak to wiadomo ze wolę dać mniej. Myślicie ze wykonanie tej tańszej pozostawia wiele do życzenia?

Gość aaaaaaallllleeee jjjaaajjjjaaa
czarnula idz sie lecz autorce na pewno chodzi o jakość. ja zreszta nie znam firmy mattel

Gość o ja cie:D:D:D
no raczej ze wykonanie bedzie do bani czego sie spdziewasz za 6 zł?

Gość so sweet....
Nie znasz firmy Mattel? no bez kitu dziewczyno:O to najwiekszy na swiecie producent zabawek!!!!!!

Bratowa ma tą z Mattela- dzieciaki ją uwielbiają. A cena wiadomo wyższa bo to znana firma a tamta druga no-name.

Jeżeli chodzi o zabawki dla dzieci, ja uważam że trzeba kupowac te z atestem dobrych i sprawdzonych firm, nie ma co oszczędzać na dzieciach. Lepiej jak dziecko będzie miło 5 porządnych zabawek, niż 100 chinoli nic nie wartych, notorycznie się rozpadających, zrobionych ze słabej jakości materiałów. Te plastiki są przerażające, a nie daj Boże maluch to połknie...

Nie znam i co w tym złego???? Mam pierwsze dziecko, w dodatku jeszcze nie ma roku ,więc skad mam się znać na takich zabawkach??? Poza tym raczej za firmę płaciła nie będę. Uważam że dziecko nie potrzebuje tych wszystkich szpanerskich zabawek.

Gość _______-------______
te z atestem sa bezpieczne dla dzieci. Ja kupilam kiedys raz i ostatni takiego krokodyla za 5zl - po 1 dniu zabawy odpadly z niego mini opony ( bo to ruchomy byl) i na szczescie ze to w pore zauwazylam bo by mi dziecko moglo polknac wraz z tym drutem ( co sie lacza te opony).

Gość so sweet....
dziecko potrzebuje zabawek DOBRYCH JAKOSCIOWO a nie chinskiego szajsu pomalowanego toksyczna farba...kupuj buble za pare zlotych,zobaczysz ze szybko zmienisz zdanie:O nie bez powodu porzadne zabawki kosztuja duzo...bo sa zrobione z atestowanych materialow,nie zawieraja elementow potencjalnie niebezpiecznych dla dziecka... jak chcesz oszczedzaj sobie-ja bym wolala nie kupic wcale niz kupic chinski szajs za 5zł:O jeli tego nie pojmujesz,to wspolczuje...

Gość spadajace małpki
mam 5 letnie dziecko więc nie połknie. Dla mniejszego bym nie kupowała bo to małe cześć są. Ja tam nie miałam zabawek matell i żyję jakoś. Miałam zwykłe plastikowe bierki i mniej więcej o to w nich chodziło. Faktycznie sprzedający ma dużo negatywów, ale sa też takie gry po 20 zł. Szczerze to wolę dac mniej a za resztę zabrać dziecko do kina albo do fikolandu. Martwi mnie tylko to czy to bedzie na tyle staranne wykonanie, ze te patyczki nie będą same wypadać, a małpki się będą w ogóle zaczepiać.

so sweet a gdzie ja pisałam o tanich??? chodzi mi o zwykłe nie koniecznie takie tanie ale innych firm niż fiszer price matters czy inne tego typu, gdzie placi się tylko za marke. Poza tym nie rozumiem po co dziecku aż tyle zabawek???

Gość smerfetkaaaaaaaaa
kupiłam w zeszłym roku tą tańszą tzn ja zapłaciłam 30zł z przesyłka. Gra jak gra- jesli nie ma słuzyć na lata jest ok. Wiadomo plastik z jakiego jest drzewko to istna tandeta ale grać można :) Tylko przyjrzyj się uważnie bo w tych tańszych jest rozbieżność w wysokości palmy jedne są większe jedne mniejsze

Gość nmjkj
autorko ja mam takie małpki za 17 zł i jak narazie moj 3i5 latek nie rozwalili jej,więc polecam tanszą wersje.