Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja mam 30tke i niebardzo

30latki używacie regularnie kremów

Polecane posty

do twarzy (rano i wieczorem), piersi itd? jeśli tak - wyglądacie młodziej? jeśli nie - starzej? co na to wasza skóra? macie zmarszczki?

Gość ewwwwwwwwefasdfasf
Wszystkie 30 są stare i pomarszczone a ich tyłki całe jak skórka pomarańcza :P

up :)

Gość mam 31 i mam pryszcze jak
16tka i zmarszczki jak 40tka i tak, codziennie od lat uzywam kremu na noc i na dzien i to roznych! caly czas szukam i zaden nie spelnia moich oczekiwan czy to sa kremy odpowiednie dla cery i wieku czy dla wieku grubo powyzej 30; kremy od najtanszych tak polecanych na wizazu do La roche posay czy vichy - WSZYSTKIE sa gowno warte :O

Mnie jeszcze trochę brakuje dla 30 stki, ale nie wyobrazam sobie nie stosować kremu do twarzy. Mam 2, na dzien i na noc i regularnie stosuję. Cerę mam gładką, nawilzoną, póki co nie widać zmarszczek ;o

Gość Kredkaaaaaa
Witam:) Ja za apre lat bede miala 30 lat i stosuje krem przeciw zmarszczkom z firmy Celia "Kolagen +witaminy A i E.Krem tlusty przeciw zmarszczkowy" :D Ten krem od nie dawna stosuje.Wczesniej stosowalam z Ziaji oliwkowy krem:D Oba sa genialne:D Stosuje czesto kremy bo lubie jak moja cera jest nawilzona:) Do biustu zuywam PUSH-UP z Eveline:)

Ja nie uzywam zadnego w sumie cere mam "mloda" - z jednej strony jest niestety podatna na zmiany, pieprzyki, z drugiej taka cera wolniej sie starzeje ale w koncu bede musiala zaczac, kupilam sobie maslo kakaowe bo pieknie pachnie

przeczytajcie sklad tych krempoew ! ja mam 29 lsat nie mam zmarczkek raczej nie uzywam kremow i balsamow bo zaden dobrze nie nawilzy ale za to czasem posmaruje sie oliwa z oliwek albo o olejem lnianym i jestem bomba odzywiona

Gość atopiaaaaaa
uzywam co dzien bo mam AZS i bez tego mam bardzo kiepsko, ale i tak czasem mam rzut, od wczoraj mam na ryju straszna masakre, a dzisiaj mam isc na impreze kurde no :O:O a uczulil mnie olej tamanu 😴

Gość atopiaaaaaa
to znaczy juz wczoraj mialam, chcialam sobie pomoc a tylko mi bardziej zaszodzil :(

Gość Kredkaaaaaa
mija4walles - ja tez stosuje oliwke i nie mam zmarszczek a krem przeciw zmarszczkowy kupilam z ciekawosci :D

dziewczyny, ale jak oliwkę? smarujecie nią twarz na noc? bo na dzień to jak? nie kleicie się do poduszki?

Gość atopiaaaaaa
mija4walles zawsze baaaardzo uwaznie czytam sklady, uzywam kosmetykow naturalnych, organicznych. nie mam innego wyjscia, wiekszosc rzeczy mnie po prostu podraznia :(

Gość 30mam
Od zawsze używam jakiegoś kremu do twarzy rano - w dzieciństwie Bambino, potem Nivea - bo mama mnie zawsze tym smarowała :P No a potem to już różnie, zasadniczo nawilżające kremy, lub zimowe - jak jeżdżę na desce ;) Przeciwzmarszczkowych nie używam, chociaż nie powiem - mam co nieco wokół oczu i coś tam na czole :P Ale jakoś mi to snu z powiek nie spędza, naturalna kolej rzeczy (no i efekt palenia fajek niestety :P). Na noc nie smaruję się niczym, ewentualnie pod oczy jakiś krem jak mi się przypomni :P Do biustu czasem coś kupię, ale też używam, jak sobie przypomnę. I tylko wieczorem - rano szkoda mi czasu i jest mi zazwyczaj za zimno, żeby się paćkać :P Balsamy - a i owszem, lubię różne fanie pachnące masła do ciała, np. z Body Shop'a, ale namiętnie smaruję się nimi w wakacje, zimą rzadziej. Nooo...zasadniczo leń jestem i ignorant :P Jak mam jakiś zryw i wydaje mi się, że wyglądam tak tragicznie, że nic, tylko się do trumny położyć, to nakupuję tych różnych mazideł, smaruję się namiętnie przez tydzień, a potem już mi się nie chce i o tym zapominam :D Czy wyglądam młodziej? Bo ja wiem? Ponoć nie wyglądam na 30 lat - słyszę to bardzo często. Ale pewnie wpływ na to ma też mój sposób ubierania i styl bycia generalnie. No i szczupła sylwetka ;)

oczywisice nie mowilam o kosmetykach organizcznych tylko o chemicznych ktore zawieraja rozne swinstwa ale nie o tym ja na wacik nalewam oliwe i smaruje twarz nie jest tak ze sie kleje jakos strasznie bo ta oliwa wsiaka przeciez a nogi to normalnie oliwa na rece i pucu pucu staram sie tez kupowac ekologiczna i lece na golasa do kuchni i sie smaruje komicznie to wyglada

Gość atopiaaaaaa
normalnie, to ttylko na noc. na dzien nie da rady

ale czekaj, oliwkę dla dzieci masz na myśli czy oliwę spożywczą? o tę do twarzy pytam. nawilża ci ładnie? bo ja mam suchą skórę i zastanawiam się czy by pomogło.

Gość atopiaaaaaa
30mam no wlasnie w lato mozna odsapnac, bo gruczoly lojowe lepiej pracuja, ale zima? ja bym mialam tare, nawet jak smarowalam to mialam rany i mega sucha skore, a smarowalam nie raz i balsamami, i oliwkami, po 2-3 razy dziennie, i nadal mialam mega sucha skore :( ale taka juz moja choroba :(

Gość Kredkaaaaaa
Ja zuwyma Oliwky z Bambino:P Czasami tlyko daje ja na twar a tak to krem przeciwzmarszczkowy o ktorym wczesniej wpsomnialam i krem z ilowek z Ziaji:D Jesli chodzi o uzywanie balsamow to teraz nie zbyt chce mi sie je wcierac regularnie bo zimno jest :P:P I mam lenia jesienia;/ Tez nie wygladam na te swoje lata...wnet 30 hehehe ale i tak daja mi 22-25:DChyba chodzi o geny:D

Gość atopiaaaaaa
nie dla dzieci, chyba ze hipp, ale on sie nie nadaja raczej bo maja perfumy, spozywcza normalnie. ale nie z oliwek bo po nie jest dobra oliwa do smarowania, tylko z lnu, z lnianki, z winogron np

Gość atopiaaaaaa
mitez zazwyczaj daja mniej. mam 28 a jeszcze 2-3 lata temu mnie o dowod pytali :D

Gość Kredkaaaaaa
o kurcze ...co za literowki!!! Sorki;/

mi dają 28 - niektórzy :P mam paskudne zmarchy mimiczne na czole i najgorsze ze nie wiem jak sie ich pozbyc.

Gość Kredkaaaaaa
Olej lniany do twarzy czy do ciala??? Pytam sie bo zaciekawilo mnie to i chyba sobie kupie:D

Gość atopiaaaaaa
jak juz masz to bedzie ciezko ale nawilzaj dobre skore to beda mniej widoczne.

Gość atopiaaaaaa
i do twarzy i do ciala

Gość Kredkaaaaaa
ja mam 30tke i niebardzo mi dają 28 - niektórzy mam paskudne zmarchy mimiczne na czole i najgorsze ze nie wiem jak sie ich pozbyc. Moze za duzo usmiechasz sie?;) Tak na serio to podobno zmarszczki mimiczne nie sa zalezne od Nas samych