Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co robic poradzicie

Nie wiem co robic :-(

Polecane posty

Sluchajcie, potrzebuje pomocy i rady doswiadczonych mam, bo nie wiem co robic. Moja corcia ma 12 dni. W zeszlym tygodniu zarazila sie katarem od swojego brata przedszkolaka. Katar juz jej prawie przeszedl, ale nie wiem czy moga ja juz zaczac werandowac czy lepiej poczekac jeszcze? Myslalam, zeby wystawic ja dzis na 10 min do ogrodka (jest ladnie, slonecznie, ale chlopdno 10 stopni), ale ma jeszcze bardzo leciutki katar i dlatego sie waham. Co byscie zrobily na moim miejscu?

Gość jdhfhd
Zaraz się tu znajdzie tłum, który powie żeby się nie cackać i najlepiej od razu na spacer wziąć ale ja bym się wstrzymała. Nie dość, że koniec października i dziecko ma ledwo 12 dni, to jeszcze ten katar. Nic się nie stanie jak uzbroisz się w cierpliwość.

Gość ja też bym nie bralą noworodk
z katarem. Weź dziecko do innego pomieszczenia a w tym czasie dokładnie wywietrz sypialnie. Potem zamknij okno i przynieś dziecko. To mu wystarczy w zupełności.

No wlasnie tez tak mysle. Kurcze, synek urodzil sie latem i nie mialam takich dylematow i na spacer wyszlismy pierwszy raz jak mial 4 dni, bo byly upaly, a teraz nie dosc, ze ona taka malenka to jeszcze ten katar :o Masz racje, poczekam jeszcze pare dni.