Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość horrnny

Penis mojego nowego kochanka śmierdzi!

Polecane posty

Gość horrnny

Dotykam-jest czysty,wyglada zdrowo,on mowi,ze bral prysznic zanim przyszlam i sie kochalismy...ale ma tak intentywny zapach brudnego penisa,ze nie wiem co to moze znaczyc.Lubie seks oralny,ale z tym zapachem to raczej nie wchodzi w gre. Czy to infekcja i powinnam unikac jego wacka?;P napisalam juz,ze wyglada normalnie i zdrowo...

Gość dchjldh
"on mówi ,że brał prysznic":) a może nie brał:) wezcie razem prysznic i wtedy sprawdź :classic_cool:

Gość horrnny
no kurcze,jego cialo pachnialo jak swiezo umyte...jaka choroba sprawia ze penis smierdzi mimo iz wyglada zdrowo?

Gość dchjldh
moze go niedokladnie umył :classic_cool:

Gość Leilanna
Infekcja jak nic śmierdzi śmietnikiem bądź rybą? uciekaj;) Bo skoro wygląda normalnie to tylko bakteryjne zostaje, bo grzybek pozostawia też inne "znaki" na siusiaku poza zapachem.

Gość horrnny
nom,smierdzi rybą jakby:-) czy kondom wystarczy zebym sie ustrzegla od infekcji sama?

Gość xcsdz
tez kiedys tak mialam, i byl to jeden z powodów dla ktorych rzuciłam ówczesnego narzeczonego, bylsmy juz nawet zareczeni, ale mnie ten zapach tak draznil ze nie bylam w stanie kochac sie oralnie..zreszta nawet jego skora miala nieprzyjemny zapach, dodam jeszcze tylko ze specjalnie dla mnie i przy mnie potrafil wejsc pod prysznic..nie dalabym rady spedzic z takim czlowiekiem reszte zycia..kiedys czytalam ze ludzie dobierają się pod wzgledem feromonow;) moze to prawda, bo moj mąż zawsze pachnie bosko;)

Gość xcsdz
ah moj ex nie mial infekcji, i nie smierdzial rybą..;)

Gość horrnny
to nie tak..jego skora pachnie cudownie.nawet jak sie spozi po uprawianiu sportu to nie cuchnie..tylko ten penis smierdzi...

Gość Leilanna
Naprawdę nie polecam stosunków z tym panem, bo najpewniej to rzęsistek- wiesz, taki pierwotniak;) Śmierdzi rybą i jest podły jak się nie doleczysz...A zarazi Cię na pewno, jeśli będziesz z nim uprawiać seks. Proponuję więc najpierw namówić swojego pana na leczenie. Jeśli macie w domu metronidazol to polecam. Dopiero później zabieraj się za seks;] Albo do lekarza na wymaz. Gwoli pocieszenia rzęsistka miało przynajmniej raz w życiu około 50 % osób, które prowadzą aktywne życie seksualne/ zmiany partnerów itd.itp. Wiem też z własnego doświadczenia, że zakażenia to nic przyjemnego, bo mnie mój "ukochany" zdradzał i zaraził m.in. tym syfkiem. Ale gumka...też może być, choć to nigdy nie jest pewne zabezpieczenie;)

Gość Leilanna
Mycie nic nie da, bo z cewki co chwila będzie wychodzić ten "smrodek"

Gość horrnny
nie jestem jeszcze pewna..moze napletka nie umyl czy cos..po jakim czasie od dokladnego umycia pojawiajacy sie jego wstretny zapach powinien mnie zaniepokoic?

Gość horrnny
ah no i sperma ma zapach zupelnie normalny,wiem po powachalam reke po zrobieniu mu dobrze nia;-)

Gość Leilanna
U mojego eks to była kwestia 5- 10 minut- jak się ścisnęło siusiaka to już zaczynasz lekko wyczuwać tę woń.

Gość horrnny
niestety nie zgadza sie Twoja teoria z rzęsistkiem: Trichomoniasis Rzęsistkowica Większość mężczyzn z rzęsistkowicą nie posiada symptomów, jednakże część mężczyzn może odczuwać chwilowe podrażnienie wewnątrz penisa, łagodne upławy lub niewielkie pieczenie po oddawaniu moczu lub wytrysku.

Gość Żrę banana
Taki kutan już się do niczego nie nadaje, zmień faceta albo jeśli go kochasz to kup sobie wibrator.

Gość Leilanna
Możesz się ze mną nie zgadzać, ale badania i długotrwałe leczenie dla mnie były jasną odpowiedzią:)

Gość Leilanna
A nawet jeśli miałby to nie być rzęsistek to inny syf bakteryjny i już. Normalny siusiak NIE MA PRAWA śmierdzieć rybskiem czy czymkolwiek innym!

Gość Żrę banana
Rybskiem to śmierdzi z ust, po zjedzeniu paprykarza w piątek.

Gość SIUSIIIAAAAKKK
siusiak smierdzi jak pizda nie myta kilka dni i wcale chory byc nie musi , wszystko rozbiega sie o chigienę . jak jestem w drodze całą dobe , i wejde pod prysznic i sie umyje dokladnie na szybko jednak , to mój fiut smierdzi , zeby tak nie było musze poswiecic mu przy myciu znacznie wiecej czasu , dosłownie musze go umyc dokładnie z 5 razy inaczej pisząc mus go wymoczyć :) jezeli jednak jestem w domu , a na dobę z racji dostepu do wc po kazdym sikaniu go myje , albo co po drugim , bo w toaletach póblicznych tego nie robie , to styknie umyć go raz a pozadnie , po całym dniu - jest jednak inaczej .

Gość śMIERDZIEL aREK
Śmierdzi bo go wcześniej w jakiś kobiecy anal wpychał a ty głupia go ssij nie wąchaj to będzie dobrze.

Gość Leilanna
Już się nie wypowiadam- bzykajcie się i roznoście choroby w świat;) Cipka też nie ma prawa śmierdzieć, jeśli dziewczyna myje się kilka razy dziennie nawet zwykłą wodą.

Gość Kamillllloo
Mi tam nie smierdzi nawet po calym dniu - jestem obrzezany :)

Gość millenium7
Ludzie myjcie sie bo wstyd!

Gość kilik z mandzary
ten rybi zapach to efekt zmieszania moczu ,spermy,śluzu jak facet zwali konia,a pózniej nieumyje kutasa oddaje moczulski to za 10-12 h zapach murowany nawet u zdrowego facia