Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość konfucjusz fr

Jak 30 letnia kobieta może mieć taki opis na gg :/

Polecane posty

Gość konfucjusz fr

"ale chujnia" niby ładna inteligentna a tak psuje swój wizerunek :o nie wiem co mam o niej myślec bo do tej pory mi się bardzo podobała.

Gość mam . ale nie dam
no co , wcale stara nie jest ino wulgarna:P

Gość konfucjusz fr
no właśnie na co dzien nie jest wulgarna, to fajna wykształcona i piękna dziewczyna a takie opis daje jakby była jakąś patologią

Gość tiojaa
daj se siana widać że jakaś idiotka

Gość Żrę banana
Myślała, że jej wsadzisz a Ty się guzdrałeś i przez brak seksu chodzi sfrustrowana.

Widac aż taka inteligentna jak ci sie wydawało nie jest Widać przy TObie zgrywa fajną kobietę a w domku wyłazi szydło z worka Powiem tyle że kulturalna, mądra kobieta nie używa takich wulgaryzmów nacodzien Wiadomo każdemu się wymsknie jak ma zły nastrój Ale żeby taki opis ustawiać i się z tym obnosić?Idiotyzm

Gość lubellkaaa
o ludzie jacy z was sztywniacy :o nie wierzę normanie :O przez gg to gg a nie jakieś forum dyplomatów niech każdy sobie pisze co chce i co t niby ma wspólnego z inteligencja no bez jaj :/

Gość okładka na zeszyt
co za ludzie :|

Gość konfucjusz fr
ja mam opis taki : jakie damskie ubranie wzmaga pożądanie? jakie ubranie pastelowo jasne sprawia że spodenki stają sie ciasne

Miałeś jakiś wizerunek tej kobiety. teraz Ci nie pasuje jej opis do Twojego wizerunku. To jest Twój problem. Po drugie - czytałem wczoraj książkę jednego z najbardziej utytułowanych polskich psychoterapeutów i słowo "kurwa" występuje około 10 razy na 60 stron książki. Czy to pomniejsza jej wartość. Dla mnie absolutnie nie. Wszystko zależy od skali. Jeśli używasz słowa "kurwa" 10 razy na minutę, to mnie przeszkadza. Jeśli powiem je 2-4 razy na dzień - jest ok. To się nazywa wyczucie i smak. Przekleństwa mają swoją siłę, jak nie są nadużywane.

Gość MSka;)
może ma zly dzień nie pomyślałeś o tym?

Daj spokój, kobieta też człowiek i zdarza jej się przekląć, po prostu w niektórych sytuacjach "motyla noga" nie wystarcza.