Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anke

Szukam fajnego horroru na wieczor.

Polecane posty

Nie, ale mje zaciekawiło, czy przedstawili nas lepiej niż słowację w hostelu, bo z tego sie nieźle uśmiałam.

Gość bzyku-fiku-miku
żaden z tych horrów nie wywarł na mnie wrażnia. większość mnie bawi. lubię filmy oparte na prawdziwych wydarzeniach :)

lubisz horrory tupu snuff tzn kręcone niby na zywo amatorką kamerą?Typu Blair witch project?Bo ostatnio coś podobnego wyszło i po trailerze byłem ostro wkręcony:( znajde tytuł to zapodam ci linka

masz rację bzyku tylko jedyne jakie mi na myśl przychodzą horrory tego typu to te o seryjnych mordercach - a tutaj nie ma wątków nadprzyrodzonych;) Dahmer, Albert Fish , Ed Gein, Gacy - polecam , filmy o seryjnych mordercach, fabularne Człowiek ze Wschodu - rewelacyjny Malcolm McDowell jako Andrij Czukatiło, rzeżnik z Rostowa

I jak, znalazłeś? ;) Nie chodzi Ci czasem, o PA, bo tego nie trawię akurat?

Właśnie straciłam 1 h 20 minut mojego życia na oglądaniu PA 2 i nikt nie zwróci mi tego czasu :(.

Gość OkoOko
Ktoś pytał o horrory z wierzeniami ludowymi. Horror to nie jest, ale wierzenia są, o ile ktoś lubi Cage'a :) film "Kult" http://www.filmweb.pl/Kult

Gość hanuks
wlacz wieczorem powtorke m jak milosc powinnas po tym dostac schizow i fobii, efekty podobne jak po filmach grozy nie mowiac juz o wyrwanych wlosach z glowy

Nie rozłożyło, tylko zwinęło, co jest przeciwieństwem rozkładania się.