Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

DzikiMarian

Zakochałem się w dziewczynie kolegi:(

Polecane posty

sama jestem nieszczęśliwie zakochana, jakkolwiek dramatycznie by to nie zabrzmiało, z kimś totalnie po za moim zasięgiem, więc poniekąd rozumiem. To nie katar, ale też przejdzie.

ufff teraz patrzę i tak mam mało kasiorki wiec na wyjście nie wystarczy - chyba se kupie z 4 leszki i coś obejrze a oni niech tam se robią co chcą;)

Gość nawet nie wiesz
u Ciebie ile to trwa? U mnie około 3 lat:(

Gość gość
Ile razy kobieta z którą chciałeś się spotkać przekładała spotkanie? Ile razy zastanawiałeś się nad tym dlaczego to robi? Ile razy zastanawiałeś sie nad tym co robisz źle, że nie przyciągasz uwagi kobiet jak Twoi kumple? A może wpadło Ci kiedyś do głowy, że chciałbyś czytać w kobiecych głowach i byłoby łatwiej? Myślisz, że to niemożliwe? A gdyby było? Nie, nie byłoby to możliwe - jeżeli tak pomyślałeś to nie czytaj dalej tego posta i dalej żyj w iluzji. Dzisiejsza technologia odkryła tajniki ludzkiego umysłu. Chciałbyś iść na spotkanie z kobietą i dowiedzieć się co myśli, co czuje, co zaraz Ci powie? Zadzwoń, albo idź dalej i szukaj pomocy u przyjaciół, których życie emocjonalne wcale nie wygląda lepiej od Twojego. marsoconsulting.pl

Gość Gosc 2

Powiedz jej o tym jesli ona czuje to samo do ciebie, zerwie z kumplem, skoro zagaduje do ciebie patrzy ci czesto w oczy to jest zainteresowana, moze jest z kuplem bo wie ze dzieki temu bedzie ciebie widywac, jak ci sie podoba to działaj to dziewczyna a nie żona