Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jdfsdj

dlaczego on tak robi ?

Polecane posty

Gość jdfsdj

No kurde nic go nie obchodzi no nic mamy dziecko a on nic sobie z tego nie robi, nie przyjdzie zeby sie spotkac, nic mi nie pomaga, mi mowi ze kocha i w ogole a odnosi sie do mnie jakbym nie wiem byla conajwyzej jakims psem.. i o co takiemu chodzi? czemu po prostu raz na zawsze nie da nam spokoju skoro z jego zachowania wynika, ze wlasnie tego chce ?

Gość MSka;)
a ty naiwna jesteś że jeszcze z nim siedzisz..ja bym nie tolerowala napewno takiego zachowania i kopneła bym go w doope,bo zwyczajnie bawi się tobą

Gość takaPrawda
no to niech się sparują japąńska :) Daj im namiary na siebie.

Gość jdfsdj
ja z nim nie siedze. jak sie nie odzywa to jest ok ale jak sie odezwie z tymi swoimi wyznaniami to przez pare dni jest w miare ok a pozniej znowu cisza i tak w kolko :( o co mu chodzi ? po co on to robi skoro kużwa widac nie chce z nami byc, no kurde jak tak mozna i po co.. juz sobie z tym poradzic nie moge ...

Gość jdfsdj
heh ja mam 17 a czuje sie jakbym miala ze 30..

Gość MSka;)
koleżanko on cie nie kocha,BAWI SIE TOBĄ,ja moge to potwierdzić po twoich wyznaniach,rzuć go pierwsza zanim on to zrobi i cie zrani

Gość jdfsdj
heh on chyba juz to zrobil znaczy rzucil..

Gość jdfsdj
niby czemu prowo? pisze prawde nie jestem az tak plytka zebys siedziec i wymyslac jakies historie

Gość jdfsdj
nie no wielkie dzieki oczekiwalam raczej zrozumienia jakis problem w zwiazku z moim wiekiem ?

Gość jdfsdj
on ma 22. kurde wpadlam nie wpadlam po prostu tak wyszlo bylismy razem zeby nie bulo ze z jakiejs dyskoteki czy cos

Gość jdfsdj
tak mam 17 lat i mam 10 miesieczne dziecko ale widze ze tu raczej zrozumienia nie znajde

Gość jdfsdj
ale to nie jest prowo .

Gość kasiaaaajhjuju
pewnie ten chłopak jest około twojego wieku nie jedzcie tak po nim bo to jeszcze dziecko ;) boze nie wyobrazam sobie np. mojego brata ktory ma 17 lat ze moglby byc ojcem :/

Gość jdfsdj
ale kurde wcale nie o tym pisalam .. Nie nie odwiedza nas byl moze pare razy tylko jak bylam sama z mala

Gość jdfsdj
tylko ze on nie ma 17 lat i jakos ja mimo mojego wieku dzieckiem sie zajmuje yhh