Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciocia Marzena

ile i jakie zabawki powinna miec 2.5 letnia dziewczynka

Polecane posty

Gość ciocia Marzena

misiów ,lalek autek ,klocków i jeszcze nie wiem jakich cudow.Pytam bo sama nie mam pojecia .Siostra zostawia mi mala na 3 mc i wyjezdza a przez poł polski zabawek tez nie bedzie wiez

Gość mama dzieci swoich
ja myślę ze tak: klocki drewniane jakąś lalkę i wózek misia do przytulania kredki i kartki do malowania albo blok książeczki z obrazkami i jakąś książkę z bajkami do czytania na dobranoc I w zasadzie tyle by wystarczyło w zupełności.

Gość 6676766
wieźć nie musi, ale paczką moze wyslac i tyle, to w jej interesie aby wlasnemu dziecko dostarczyc zabawki a nie ty na wlasny koszt bedzie to kupywac

Gość ja zrobilam tak
syne moj mial bardzo duzo zabawek.byl jedynym dzieckiem w rodzinie wiec nin stop dostawal jakies zabawki. w koncu uzbierala sie tego cala kupa.wiec razem z mezem spakowalismy wiekszosc tych zabawek i wynieslismy na stryszek.zostawilismy mu jedno wieksze pudelko zabawek.teraz vo jakis czasw miare jak rosnie wymieniamy mu te zabawki i radosci nie ma konca:)

Gość Mąż autorki sam się świadomie
Bloki rysynkowe + grube kredki to podstawa puzzle dla najmłodszych (duże elementy) klocki układanki średnia piłka do wspólnej zabawy miś lub lalka a jeżeli lalka to najlepiej taka którą można czesać i przebierać Można też poszperać na necie za ciekawymi zabawami dla dwulatka oraz pomysłami na zabawki i gry.

Gość siostra zostawia Ci dziecko
2,5 roczne na 3 miesiace???

małe dzieci potrzebują czegoś swojego w nowym miejscu (a jeszcze bez rodziców!) niech siostra da Ci kilka jej ulubionych zabawek i to, do czego dziecko jest mocno przywiązane np. kocyk, ubranka ulubione, ksiązeczki, lampka nocna itp.