Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość za chudaaaaaaaaaa

Macie jakieś sposoby albo diete na przytycie? a może używki?

Polecane posty

Gość za chudaaaaaaaaaa

waze 49 kg mierze 171 cm chce być grubsza/...myslalam czy może te środki takie na przyrost tkanki mięsniowej? tylko że to jest dla osób pakujących na siłce a ja nie ćwicze chce mieć grube nogi (tzn teraz mam patyki a chce miec normalne _ i chce [przytyc tak z 5 kg. nigdy mi sie to nie udało dodam że jem słodycze i tłuszcz ale im wiecej jem tym wiecej kupy robie wcale mi sie tłuszcz nie odkłada. czy powinnam isc do dieteyka?

Gość buahahahaaha
"ale im wiecej jem tym wiecej kupy robie" padłam gdy to przeczytałam :D

Gość za chudaaaaaaaaaa
ale ja nie mam siły ani energii na ćwiczenia, nie rozumiesz? nie mam w ogole zapasów tłuszczu, cukru nic :( mam same kosci i skóre chodze na basen ale to nic nie daje chce miec wiecej kg ale nie chce by mi szło np w twarz (mam okrągło pulhcną twarz)

za chudaaaaaaaaaa -> no ale jak będziesz ćwiczyć to organizm będzie się domagał więcej jedzenia i to się przerobi na mięśnie ;) a co do pływania to pływasz intensywnie i długo?

Gość za chudaaaaaaaaaa
pływam godzine a wtym 10 minut jacuzzi 5 minut zjeżdżalnie 10 minut bicze wodne + rzeka z wirami (ciezej sie pływa) a pozniej 2 baseny olimpijskie (takie po 10 metrów )

Ja przytyłam ładnie nad morzem żywiąc sie w restauracjach przez miesiąc - strasznie duże porcje wszędzie i wstyd zostawiać :p ale wróciłam do domu i znowu schudłam :o ciężko tak przytyć na dłużej

Gość jeżeli jesteś bardzo chuda
nie mozesz przytyć a masz okrągłą pulchną twarz to oznaka jakiejś choroby hormonalnej, nie pamietam jakiej wybierz sie do endokrynologa 🖐️

Gość za chudaaaaaaaaaa
no twarz mam grubą :/ jak dziecko wygladam...nawet mnie proszą o dowód ciągle mimo że danwo skończylam 18lat mam też sporawe cycki (wiec hormonów żeńskich chyba nie brak) brzuch jest w porządku ale tak : - brak tyłka (tzn jest ale mały :( ) - wielka przerwa miedzy udami :( :( (wypycham czasem skarpetkami!!) - za chude rece czy u endokrynologa trzeba sie rozberać i opowiadać o życiu osobistym?

jedz to czego wszystkim na diecie zakazuja czyli lacz weglowodany z bialkami i jescze czesciej z tluszczami czy.li biala buleczja maselko i szyneczka na sniadanie, obiad pierozki na smalczyku i slonince albo ziemniaczki z e schabowym i pekinska z majonezem po prostu jedz to co zakazane

Gość nie rozśmieszyło mnie
im wiecej jem tym wiecej kupy robie - mnie to wcale nie śmieszy, bo rozumiem. Też tak mam. Mam tyle samo wzrostu i 50 kg. I dużo więcej lat od ciebie - kiedy to mówią, że przemiana materii się zmienia. U mnie się nie zmienia. Dobre jest to, że mogę wcinać wszystko, co lubię (słodycze). Już nie próbuję przytyć, bo nie da się. I zdrowa jestem jak koń ;-)

Gość mgr dupka jelenia
fluoksetyna, paroklsetyna, coaxil.to sa leki od psychiatry (nie bierz do siebie, kazdemu polecam)

Gość Agatkaaa ta z tym problemem
ja tak samo mam ten sam problem .. myslalam nad uzywkami ale sama nwm czy to cos ;c jest mi ciezko z tym ze jestem taka chuda.. Mam cycki i wgl.. ale najbardziej mnie doluje ze mam takie chude nogi i brzuch i chcialabym przytyc ale juz sama nwm co mam robic :(