Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dopiero co żona

Nie daje psychicznie rade:(

Polecane posty

Gość dopiero co żona

poprostu juz nie wyrabiam mam manie, ze moi rodzice się ciągle kłócą, awanturują, ojciec jest porywczy nie mieszkam z nimi i to jest najgorsze bo nie wiem co u nich sie dzieje. Tzn wiem i to bardzo duzo bo pracuje z mamą, wpadam do rodziców 2 razy w tyg i gadam z mamą wieczorami na gg ale jak tylko skonczymy gadac albo jak sie spoznia 5 min wpadam w panike ze cos sie dzieje:( mam ciagły strach, to chore ale nie potrafie sobiie z tym poradzic:(

Doskonale Cie rozumiem , sama sie obawiam ze to samo moze byc ze mna , poki mieszkam z nimi mam jakas kontrole . Nie wiem czy to dobra rada ale sobie tłumacze ze trzeba sie po prostu od nich odciąć , nie mozesz ciagle zyc ich zyciem i sie zadreczac. Nic to nie da.

Gość dopiero co żona
jak z nimi mieszkałam to przeciez tez sie kłocili i nigdy nie było wiadomo kiedy cos wybuchnie ale gdy była cisza to byłam spokojna....teraz jestem kłębkiem nerwow:( mam męza, własny dom a zaniedbuje to odciąc sie ale jak? mam wyrzutu jak gdzies w niedziele idziemy z mezem np do kina bo sobie mysle, ze ja sie bawie a moze moja mam własnie musi sie bronic przed ojcem i generalnie nie potrafie sie skupic na filmie, ciagle zerkam na telefon czy nie dzwoniła chodze ciagle smutna i przygnębiona

Gość dopiero co żona
nikt nie pomoże??

hmm.. no nie wiem co ci poradzić, gdybym wiedziala to sama bym sobie pomogla. Moze psycholog??? W tych czasach to normalne pojsc do psychologa.. nie ma sie czego wstydzic. a naprawde moga ci pomoc.

Gość dopiero co żona
chodziłam juz do psychologa ale tez z innym problemem ...ona teraz urodziła dziecko i jest na macierzynskim , próbowałam isc do kogos innego ale nie potrafie nic mówic:(

Gość dopiero co żona
:(