Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość duszek_1969

Pieszczoty języczkiem

Polecane posty

Gość duszek_1969

Kobiety lubicie nasze języczki na waginkach? dlaczego kobieta mając orgazm na zawołanie (nie udaje), po jakimś czasie nie ma ochoty na seks?

"Kobiety lubicie nasze języczki na waginkach?" Może ma ochotę, ale na seks z mężczyzną, a nie z chłopcem. 🖐️

Gość duszek_1969
Ale powiedzcie ile można odpoczywać po seksie? dzień - dwa ale nie tydzień ?!?

Gość duszek_1969
dla mnie dzień to już za długo laski

"nie zapomnialyscie czasem o duszku...???" A co mnie obchodzi jakiś infantylny "mężczyzna"? 😴 Wronka-czekam! :classic_cool:

cholera, gdybym nie poszalała przed chwila to pewnie bym ci przypomniala, ale jak na razie to mi starczy:P pieszczenia żeńskich genitali:classic_cool::P:D

Gość duszek_1969
mam co do tego wątpliwości - choć to jedyny taki mój związek i jest to samo a lubię pieścić kobietę na maxa. co tu jest grane?!?

Gość duszek_1969
nie jedyny taki związek

Gość duszek_1969
czy macie czasami uczucie nadmaru seksu i pieszczot? czy to jest normal?

Dobra, przechodząc do rzeczy. Po pierwsze nie każda kobieta dojdzie do orgazmu podczas minety. Dla wielu jest to zbyt delikatna stymulacja. Sama znam wiele kobiet (i do nich się zaliczam), które zdecydowanie wolą penetrację od minety, a jak już mineta to tylko z mistrzem patelni. 😴 Po drugie-pytanie czy ona w ogóle kiedykolwiek miała orgazm? Bo może po prostu nie opanowała tej trudnej sztuki. :classic_cool: Po trzecie-jeśli kiedykolwiek miała orgazm to potrafi go świetnie udawać i nie ma bata, żebyś poznał. :classic_cool: Generalnie wątpię w to, żeby miała orgazm. :p Ja jak jestem porządnie wyruchana to odpoczywam max kilka godzin-od rana do wieczora, od wieczora do rana. :classic_cool: Albo masz po prostu zimną rybę, która ma niskie libido. 🖐️