Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pogryziona

Pies ugryzł właściciela

Polecane posty

Gość pogryziona

Witam,szukam psiego psychologa w okolicach Szczecina,mam problem z psem,czasami z byle powodu zwłaszcza przy głaskaniu rzuca się z zębami.

Gość pogryziona
ja już jestem 3 osobą, nie wiem co z nim zrobić czy go uśpić czy skontaktować sie z psim psychologiem.nie mam serca na uspanie go. dodam ze pies jest po szkoleniu.myślałam że może kastracja pomoże.

Gość pogryziona
widzę że nikt mi nie pomoże :((

może gryzie cie dlatego że go coś boli w miejscu w którym go dotykasz. mojaą znajomą ugryzł jej pies kiedy dotknęła go w pyszczek i była w szoku, po kilku dniach okazało się że pies miał rozwaloną szczękę i poprostu bronił się przed dotykiem bo go bolało

Gość pogryziona
też myślałam o tym samym bo jak opowiadałam mężowi jak to się stało to on powiedział że tak samo robił wcześniej,ale dzisiaj znowu spróbował bo chciał zobaczyć reakcje psa, a pies nic.nie wiem o co chodzi, może ma coś z psychiką.

Gość htrhftjyjyrjr
moj pies tez chyba ma cos z psycha.. gdy jestem w pokoju i on siedzi ze mną i moja babcia wchodzi aby cos powiedzec, ten rzuca sie na nia.. nie ugryzl bo zamyka zaraz drzwi, ale za to ugryzl moja kolezankę, poniewaz wstala z lozka.. dokladnie. siedziala spokojnie a gdy sie podniosla ugryzl ją..;/ moze mysli ze chce cos mu albo mi zrobic.

Gość hsduifhviudshbvf
Wiecie skąd tyle agresji w zwierzętach? Dajecie im do jedzena karmy które są robione z chuj wie czego. I zwierzętom siada na psychice. Wiecie jakie tam świństwa pchają.

Gość pogryziona
myślę że to nie jest wina karmy, bo inaczej jam my ludzie byśmy się zachowywali jak jemy takie rzeczy. Cały czas się zastanawiam co z tym psem zrobić bo boje się żeby to się nie powtórzyło kolejny raz.Dodam że pies nie jest malutki bo rasy Owczarek Niemiecki.