Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iiiiiiiiiooooooooooo

jak stać się kobietą zadbaną?

Polecane posty

Jestem taką zwyczajną kobietą 30 letnią. Chciałabym zrzucic ok 4 kg, ale to nie tylko w tym problem. Po prostu chciałabym sie dowiedziec jak dbaja o sobie kobiety "zadbane". Bo ja chyba jestem dosyc leniwa - nie chce mis ie wklepywac balsamow, makijaz to tylko tusz do rzes, czasem cienie na powieki i blyszczyk na usta. Nie uzywam pudrow ani fluidow - bo mam dosyc ladna cere. No i wiadomo - dezodorant i perfumy, ale nie uzywam jakichs drogich, raczej takie za ok 50 zł.... Co zrobic, zeby byc elegancka zadbana babka?

zadbac, tzn?

Gość .....idiot.....
:):) trzeba chcieć :) a tobie się nie chce :)

a moze jakies konstruktywne rady ?

Gość .....idiot.....
Dam ci przepis, który zresztą znasz (w zasadzie nie wiem czego szukasz, bo nie ma złotego środka) - będziesz zdrowiej się odżywiała, schudniesz - zaczniesz ćwiczyć, skóra będzie jędrniejsza - zaczniesz używać kosmetyków, być może droższych perfum żeby poczuć się luksusowo - ubierać się kobieco i będzie ok

drozsze perfumy to takie za ile?

a myslicie , ze kobieta majaca 153 cm wzrostu moze wzbudzac zainteresowanie facetow, w sensie zeby sie ogladali ? moze byc uwazana za elegancka?

Gość vfbgb
a ja tam uzywam takich za 30 zł, puder za 60, cienie za 6, tusz za 15 , błyszczyk za 7 i czuje sie bardzo zadbana;) balsam to nivea albo ziaja, chyda nie jestem, ubieram sie zwyczajnie ale kolorowo i jest git;)

Gość DRASKLICA
WG MNIE: - CERA- ZADBAC O SKORE, KREM, MASECZKI, DELIKATNY MAKE UP KORYGUJACY CIENIE POD OCZAMI I NIEDOSKONAŁOŚCI - RZĘSY- DOBRZE POMALOWANE ZAWSZE UATRAKCYJNIAJĄ SPOJRZENIE - BRWI- DOBRZE WYREGULOWANE DO KSZTAŁTU TWARZY, PRZYCIEMNIONE JESLI TRZEBA - POMALOWANE PAZNOKCIE WLASNE, ZADBANE, BEZ BROKATOW ITP - WLOSY JESLI FARBOWANE TO BEZ ODROSTOW, MASKI REGENERACYJNE CO JAKIS CZAS, DOBRANA FRYZURA I KOLOR -DEPILACJA -SPORT. JAKIKOLWIEK. POCZUCIE ZADBANIA I ATRAKCYJNOSCI WZROSNIE NA PEWNO -CIEKAWY UBIÓR - CZYSTE, ZABDANE BUTY

Gość coś cieniutko...
Bo wcale nie trzeba wydawać majątku,żeby wyglądać na zadbaną:):)

Gość tu nie chodzi o cenę tylko
o SYSTEMATYCZNOŚĆ :)

Gość algortttm
ncvwbnvchw zadbanie to wielkie oszustweo. Potem taka zdbana znywa z siebie tapetę,sciąga te push apy,zdejmuje buty na obcasach i wtedy czat pryska. A,jeszcze doczepione włosy i ufarbowane swoje.

Gość coś cieniutko...
O sorry Jestem kobieta zadbaną i jak mówią atrakcyjną:):)A makijaż u mnie to tylko i wyłącznie,wytuszowane rzęsy:):) Ewentualnie do tego błyszczyk na usta:)

Gość aha ii ach
wystarczy pomalować paznokcie na jakiś zajebisty kolorek

Gość coś cieniutko...
acha i perfumy:)Moje ulubione Calvin Klein - euphoria blossom:)Cudo - około 200zł:)

Gość premendum
coś cieniutko... atrakcyjna analfabetka,która zamiast aha napisała acha.

Gość coś cieniutko...
wyczuwam tutaj frustrację.Wytykanie komuś tak głupich błędów(literówek) świadczy o niskiej samoocenie:classic_cool:

Gość premendum
coś cieniutko... żadna frustracja.Jezeli jestes atrakcyjna,to bądź inteligentna także,Sprawdzaj co piszesz i poprawiaj błędy. A w słowie aha nie zrobiłaś literówki przez przypadek,to po prostu błąd. Jakbyś miała olej w głowie,to bys skorzystała z programu podkreślającego błędy.

Gość anittttta
ja jestem w trakcie leczenia bo gronkowiec mi sie wjeb..al na twarz jestem zalamana ale za jakis czas powinno byc dobrze i dbam o tą twarz chociaz narazie tego nie widac uzywam kosmetykow aptecznych na twarz wyłącznie wlosy mam ladne chociaz to ;) ale tez uzywam tylko i wylącznie drogich fryzjerskich odzywek i są ładniutkie malowane ale zdrowe i naturalnie proste chociaz chcialabym lepiej wyglądac to narazie nie mam nawet na to czsu bo jestem tak zmeczona ze tragedia leki i praca po 10 godzin nie da rady dobrze narazie u mnie wyglądac ale prawda jest taka zeby ladnie wyglądac to trzeba uzywac dobrych kosmetykow a nie szajs na twarz z rossmana klasc no i sport na to poki co jeszcze mam czas ;) silka musi byc

Gość coś cieniutko...
Uczepiłaś(es) się tego AHA jakby od tego Twoje życie zależało>:)Mnie osobiście nie rajcuje podkreślanie i wytykanie błędów drugiemu.Żebyśmy tylko takie błędy popełniali w życiu jak głupi wyraz AHA czy ACHA.....Wystarczy przejrzeć net,żeby zobaczyć jak wiele osób ma problem i nie wie jak się pisze AHA.Nawet ciekawe fora na ten temat powstały:):)Wiec może nie czepiaj się aż tak bardzo.Uśmiechnij się,,zaśpiewaj coś sobie i od razu poczujesz się lepiej!!:classic_cool:

Gość aha ii ach
hihi, a ja własnie dlatego mam takiego nicka, żeby was douczyc :D

apeluje o powrot do tematu dyskusji :)

Gość coś cieniutko...
aha i ach -Teraz będę pamiętała:):) Tylko po co od razu wyjeżdżać i ubliżać komuś od analfabetów.Każdy popełnia błędy:):)sztuką zaś,jest się do nich przyznawać:classic_cool:

Gość coś cieniutko...
iiiiiiiiiooooooooooo - Balsam do ciała!!Nie możesz sobie pozwolić na lenistwo.To procentuje na przyszłość.Skóra jest ładna,jędrna i zdrowa:)Codziennie po kąpieli nakładaj na całe ciało:)

Gość hsduifhviudshbvf
To chyba ma się we krwi. Byłam tydzień temu na weselu gdzie jedna kobieta ok 30 letnia była ubrana w dopasowany kostium i miała tylko upięte włosy na bok. I wzbudzała ciekawośc wszystkich. Bardzo odróżniała się od krzykliwych i tandetnych sukienek gości. Nawet sama pani młoda widziała, że to ona gra dziś pierwsze skrzypce. A kobieta na oko zwyczajna, ale coś z niej emanowało. Miała błysk w oku. Zaden tusz i perfumy za 100 zł ci nie pomogą

aha ii ach - bardzo dobrze - czepiaj się! Już jest nas dwie :-D A co do tematu - zadbana kobieta - to wg mnie: czysta, z ładną cerą, umytymi włosami, bez odpadającego lakieru na paznokciach, bez nadmiaru makijażu, ubrana gustownie! No i ma zadbane te części ciała, których nie widać (mam na myśli stopy np.) Również eleganckie to, co pod ubraniem - bielizna! Makijaż, perfumy i ceny - wg uznania i możliwości. :-) I jeszcze warto robić coś dla siebie - przeznaczyć jakiś czas tylko dla swojego ciała - pachnąca kąpiel, wszelkie możliwe maseczki, peelingi, balsamy itp. Oczywiście, że niewiele to da :-) ale jak poprawia samopoczucie! 🖐️

Gość coś cieniutko...
premendum - AHA !póki co nie mam zamiaru korzystać z programu poprawiania błędów,bo nie potrzebuję:P Nie ma to,jak zgrywać osobę bezbłędnie pisząca,która korzysta z takiego programu;o Błędy mogą zdarzyć się każdemu:classic_cool: