Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iiiiiiiiiooooooooooo

jak stać się kobietą zadbaną?

Polecane posty

Gość mgr dupka jelenia
przeciez to nie od kasy zalezy tylko od emitowania aury luksusu a ile na to wydasz zalezy od ciebie ale nie chodzi naprawde o to czy dasz 40 czy 200 za perfumy tylko zeby widac ze wszystko masz dopracowane przemyslane a jednoczesnie jakby samo z siebie jest takie - ze nie jestes odpicowana od siweta tylko na codzien wygladasz zajebiscie wg mnie trzeba po prostu ibierac sie dzien w dizen jak na wielka randke (ale nie kiczowato, lepiej za skromnie niz przesadzic) i wtedy po jakims czasie wejdzie ci ten nawyk w krew

Gość 278372873
Zadbanie tkwi w psychice.... a nie w wydawaniu pieniędzy męza! Powtarzajcie sobie afirmacje trzy razy dziennie: jestem zadbana, jestem zadbana... zobaczycie że wszystko zacznie wyglądac lepiej.

sama zarabiam wystarczajaco duzo, nie potrzebuje wydawac pieniedzy meza , chociaz nie ma on nic przeciwko temu :)

najlepiej zaprzyjaznij sie z jakas zadbana kolezanka i ucz sie od niej. zadbany wyglad to jest styl zycia, a nie jeden element np. ubior. sposob noszenia sie, poruszania, gestykulacji, odpowiednio dobrany ubior, make up, wlosy, caly zespol cech... Po czy poznac, ze jestes kobieta zadbana? jak inne kobiety zaczynaja patrzec na ciebie z podziwem i zazdroscia (oczywiscie ta pozytywna)

Gość 278372873
Po czy poznac, ze jestes kobieta zadbana? jak inne kobiety zaczynaja patrzec na ciebie z podziwem i zazdroscia (oczywiscie ta pozytywna) G. prawda. Mylicie zadbaną z ładną. Zadnana moze byc nawet 60-latka, a wątpię zeby na nią lecieli faceci albo kobiety patrzały jak na konkurentkę...

Gość aha ii ach
zgadzam sie z postem wyżej

moze jeszcze jakies sugestie?

Gość gość
Pierz codziennie stanik

Gość nieleniwiec
Autorko! Otrzymałaś kilka dobrych rad. Wzrostem się nie przejmuj. Jak do 153 doliczysz obcasy, nie będzie źle. Najważniejsze to wypracować sobie styl i trzymać się go. Wszystko wg możliwości finansowych. Pieniądze są potrzebne, ale nie rozwiązują problemu. O lenistwie nie może być mowy!!! Zapewniam, że jeśli będziesz konsekwentna w swoich działaniach, uzyskasz upragniony efekt i będą cię traktować jak damę,\.

Gość gość
Trzeba chcieć, a Tobie się nie chce to jest sedno problemu.

Gość gość
Stary topik ale chyba ciągle aktualny " hsduifhviudshbvf 2011.10.22 To chyba ma się we krwi. Byłam tydzień temu na weselu gdzie jedna kobieta ok 30 letnia była ubrana w dopasowany kostium i miała tylko upięte włosy na bok. I wzbudzała ciekawośc wszystkich. Bardzo odróżniała się od krzykliwych i tandetnych sukienek gości. Nawet sama pani młoda widziała, że to ona gra dziś pierwsze skrzypce. A kobieta na oko zwyczajna, ale coś z niej emanowało. Miała błysk w oku. Zaden tusz i perfumy za 100 zł ci nie pomogą" 🌻 - ładnie napisany post -rzadkość na kafe to "coś" to seksapil - i nie jest to demonstracja " patrzcie jakie mam ciało" Dostaje się to w prezencie ;) gdy widzimy siebie w zakochanych oczach...to jest właśnie to :)

Gość kasia0201
Wiele nie trzeba, aby taką kobietą się stać. Ja taką stałam się w momencie, gdy zaczęłam dbać o swój organizm i wygląd swojej twarzy. Nie trzeba do tego mieć wiele pieniędzy. Ja od czasu do czasu wykonuję różne zabiegi w klinice SCM estetic, aby odżywić skórę. Mają bardzo konkurencyjne ceny, jak na Kraków.