Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 iiiiiiiiiooooooooooo

za ile kupujecie perfumy?

Polecane posty

pytanie jak w temacie

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Pret a porter oko艂o 80 z艂 100 ml Green Tea 100 ml ko艂o 100 z艂 lub chandon deau ko艂o 50 z艂 100 ml tylko te 3 rodzaje preferuje kiedys jeszcze mialam J LO Jennifer Lopez perfumy ale zbyt drogie szkoda mi tyle kasy wydawac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jkhfdbh
ja te偶 pret a porter uwielbiam je

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja kupuj臋 w sephorze
ceny r贸偶ne 200-400 z艂... zalezy od marki. Najbardziej lubi臋 Gucci Envy Me, DKNY r贸偶ow膮 i J'adore Diora.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lalaola
Calvin Klein 100m lza 105 z艂 na perfumeria pl. Polecam szybko wysy艂aj膮 i ja zawsze kupuj臋 testery bo r贸偶ni膮 sie tylko tym 偶e nie maj膮 korka a ta艅sze i wydaj膮 mi sie 偶e d艂uzej sie utrzymuj膮. A zapach........boski:)

Udost臋pnij ten post

bo ja w sumie mam kase, bo zarabiam ok 3600 z艂 na reke, maz tez niezle zarabia a jednak jakos mi szkoda na wszystko kasy i wole oszczedzac, wiem ze to bez snsu, ale tak mam.... moze dlatego ze pochodze z domu, w ktorym nie przelewalo sie bardzo i mama zawsze byla oszczedna... jak to zmienic?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rvgbthnuyjmjynthbgrve
oko艂o 200-300z艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja kupuj臋 w sephorze
Ja te偶 jestem raczej oszcz臋dna, ale my艣l臋 偶e na kosmetykach nie ma co oszcz臋dza膰, lepiej kupi膰 dro偶sze ale lepsze. Markowe perfumy po 1 s膮 pi臋kne i eleganckie, a po 2 bardziej trwa艂e, d艂u偶ej si臋 utrzymuj膮. A kazda kobieta powinna pieknie pachnie膰. To samo z kosmetykami kolorowymi - warto zainwestowa膰 w dobry puder, dobry tusz, dobre cienie...Na dziadostwo szkoda pieni臋dzy. Kosmetyki s膮 wa偶ne.

Udost臋pnij ten post

a co myslicie o tej mojej oszczednosci?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gsdrgtyaery
moje ulubione mariah carey 420zl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

Moim zdaniem jeden z lepszych sklep贸w z testerami perfum testerownia24h.pl, bo nigdy nie mia艂em problem贸w z przesy艂k膮. A w por贸wnaniu do popularnych aukcji internetowych to ogromna przepa艣膰 jako艣ciowa. Nie dostajesz opakowania ozdobnego, ale dobrze zabezpieczon膮 buteleczk臋. Nie narzekam, bo oszcz臋dno艣ci praktycznie dwa razy w por贸wnaniu do standardowych opakowa艅 perfum. Moim zdaniem nie ma sensu przep艂aca膰.

Udost臋pnij ten post