Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ;oj4kop4hj

co sadzicie o wodach perfumowanych kolorowych z adidasa ?? te z rossmana

Polecane posty

Gość ;oj4kop4hj

ladnie pachna:)?

ja mam różowy :D:D Lubie go, jest taki słodki. Ale ktoś mi powiedział, ze śmierdzi, ale to też wiadomo gusta są rózne.

Gość olkmmlkl
ja tez mam rozowy;)) ale mysle o pomaranczowym nastepnym razem albo niebieskim szkoda ze tak krotko pachną;/

Gość jkhfdbh
miałam różowy i właśnie bardzo długo pachniał, rano się poperfumowałam (nigdy nie używam dużo), a wieczorem w wannie jescze zapach się pięknie unosił

Gość olkmmlkl
ostatnio wachalam niebieski nawet mi sie spodobal moze moj jest taki malo trwaly bo kupuje ten za 20 zlottych bez opakowania:o a obok stoi za 50 pewnie lepszy i ten sam

Gość jkhfdbh
kup wodę toaletową, a nie spray zobaczysz różnicę, ka kupiłam na promocji 50 ml za 36 zł więc się opłaciło

Gość jkhfdbh
na allegro też mają tanie

Gość olkmmlkl
no teraz takiej promocji nie ma:o a dla mnie 5 dych to sporo:o podoba wam sie pomaranczowy??

Gość jkhfdbh
Ja tak sobie myślę, że trwałość perfum to też jest trochę kwestia subiektywna. Nos się przyzwyczaja do zapachu i po pewnym czasie ty się nie czujesz ale zapytaj koleżanki czy one czują. Im bardzie zapach jest w moim typie tym szybciej go nie czuję bo się łatwo nos przyzwyczaja, a koleżanki np. mnie wtedy czują. Jak poperfumuję się zapachem, którego nie lubię caaaaały dzień mnie drażni.