Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość djmaxior90

Zostane Tatusiem:D

Polecane posty

Gość A moja narzeczona
to ze mnom jest z drugim dzieckiem. I kto jest lepszy, ha? Ty się starałeś pół roku a jak wogóle? heloł??!!!POznaj supermena!

Gość djmaxior90
Pracuje i na godne życie dla rodziny mi wystarczy. A to że chciałem się pochwalić o tym że bede miał dziecko to z czystej przyjemności. Czułem taką potrzebe poprostu. Proszę moderatora by jakoś zamknął ten temat jeśli da radę.

Gość no to wsio rozumiem
główki do studiów nie masz, to zapierniczasz. Tylko pamiętaj, że w końcu zdrówko odmówi, już sam piszesz, że odmawia i trzeba będzie do bidula oddać pociechę. Ciekawe co kto rozumiem pod pojęciem godne zycie. No, ale nie powiedziałeś gdzie mieszkacie. Na dworcu?

Gość Moniczka Pol 26
patologia zawsze szybko zaczyna. Dużo czasu wolnego ma, łeb na wolnych obrotach chodzi, szkoła za daleko, a robić coś trzeba. To robią dzieci.No współczucia stary!

POSIAD ACZKA 3 ON....polska to smutny narod,polacy zazwyczaj jak nie dokucza to lapia sie slowek, sa zgorzniali.......jestes 100%polka(polakiem)

Gość Bodgan Wielkii
a ze starymi to tym "szczęściem"się podzieliłeś czy czekacie aż"narzeczona" urodzi?

Gość djmaxior90
ide sobie posklejac modele samolotów 🖐️

Gość idź dziecko odrób lekcje
bo w poniedziałek do szkoły

Gość wiesz co....102334
hejooo....ale chwalipięta z ciebie...co to znaczy że jesteście w ciąży...dopiero 3 tydzień...uuuu szkodaaa...bo zawsze można to stracić a ona...82... to adwokat diabła, po jaka cholere wtrącasz sie w gadkę!!!1

wiesz co...........zanim cokolwiek cos napiszesz czytaj posty od poczatku do konca a pozniej ustal kto sie wtraca

1 tydzien, 2 tydzien, 3 tydzien .... i 9 miesiac to ciaza! takze ciesz sie tatusiu Waszym szczesciem!

Gość Jakie godne życie możesz
zapewnić mając 22 lata bez wykształcenia doświadczenia zawodowego?? Pieprzysz głupoty. Poczytaj sobie o załamanych matkach co to po porodzie zszokowane że dziecko non stop płacze nakarmić nie mogą bo pokarmu mało a to się zesrało a to się zeszczało a to kolka a to żona wkurwiona a pretensje do kogo?- do tego kto zakutasił. Nom gratuluję dzieciaka.