Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pwgmjdgw.

Czy nawiązaliście jakieś poważniejsze znajomości tu,na kafe?

Polecane posty

Gość LoL EEEEE
Termoventillator 12skizto szuka dobrego i opiekuńczego Alfonsa który zrozumie....wybaczy....a może czasem przytuli i powie "kocham". :D :D :D :D :D :D

Gość Termoventillator
Dodam jeszcze,iż Alfons ów powinien być nienagannie delikatny choć w sytuacjach jakie tego wymagają powinien umieć okazać silną jak i twardą niczym hartowana stal rękę:classic_cool:

Gość LoL EEE
Termoventillator :D :D :D :D

Gość tak i zaluje
nikomu nie polecam kogokolwiek tu poznawac. kazdy tu klamie. takie forum mitomanow .

Gość crcx
Zdesperowana Domowa Żona ty zdaje sie masz juz faceta?? gdyby nie to wyrwał bym ciebie bo fajna dupa jestes :p

rozumiem, że próbujesz siebie zareklamować? I żebym Ciebie wybrała jako swojego Alfonsa, tak? :D:D:D:D

Gość crcx
nie kazdy nie kazdy, mi nikt slubu nie obiecał wiec nie czuje sie zawiedziony :D

Gość daswdewe
ja ci kiedyś znalazłem piosenkę której szukałaś ale i tak uważam że jesteś łatwa :classic_cool:

Zdesperowana milfem będziesz jak przekroczysz 40kę i nadal zachowasz swój obecny wyglad;) na razie to nastka jesteś;)

Gość Tajny Legat
12skizto jeśli to prawda to znam kogoś w mieście kto jest dla Ciebie idealny.Wołają na niego Żelazny Anioł lub Purpurowy Wampir.Życie z nim do łatwych nienależy ale niektóry Kobiety jakie dla niego pracują mówią iż to najlepsze życie.Pozatym uczciwie dzieli i rządzi finanse między siebie a Panie.Są bezpieczne w stu procentach.Daje czasem dobre urlopy na Kanary.Pamiętaj 12skizto jeśli coś z matura nie pójdzie to u Anioła będziesz miała lepiej jak po studiach:classic_cool:

Gość daswdewe
12skizto nie łam się to tylko forum:) tu tylko głupoty są poważne ;)

Tajny Legat - nie wiem czemu, ale po przeczytaniu pomyśłam o tym http://www.youtube.com/watch?v=S04P32xOJ8Y Po maturze nie będzie mnie w Polsce, wiec nie skorzystam, ale dzięki :D:D Wertyp - teraz to już nie było zniżenie do gimbusa, a do przedszkolaka :D:D Ale czuje sie młodo i świeżo, haha. Wole Kubusia Puchatka jak już

Gość Termoventillator
"łamiesz mi serce I tak byś nic nie dostał" Ja?Słoneczko ale dlaczego?:classic_cool:

DzikiMarian - Bytom. Chyba UK. Termoventillator - to nie do Ciebie. Tobie nic nie obiecywałam :D:D:D