Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pwgmjdgw.

Czy nawiązaliście jakieś poważniejsze znajomości tu,na kafe?

Polecane posty

Gość daswdewe
wiec twoje obietnice sa nic nie warte?

o bosz górny śląsk to uciekaj stamtąd dziewczyno masz rację bo bym se chyba w łeb pierdlnął gdybym miał między tymi kominami mieszkać;)

Gość daswdewe
wystarczyło napisać że dasz całusa to tez bym znalazł :classic_cool:

Gość daswdewe
i tak czyje sie jak twój pierwszy :classic_cool:

co racja to racja ale kryzys już się kończy wiec dziewczyna podłapie jakaś robotę-młodziutka jest a to najważniejsze

jak sie nie dostane na prawo w PL to spadam, a jak sie dostane to zostaje :P:P Chce do Uk, bo mam tam gdzie mieszkać i znam bardzo dobrze jezyk. Do niemiec też chciałam, ale mój niemiecki to porażka na całej linii.

daruj se niemcy oni nie lubią Polaków, Anglia to lepszy wybór życzę powodzenia na prawo, łątwo nie jest, po studiach cieżko o aplikację ale jak masz prawnika w rodzinie myślę że powinno ci się udać;)

Gość Tajny Legat
Tekst Słonia przypomina mi taką piosenkę,którą wiele lat temu śpiewał Tom Petty i zespół The Heartbreakers a nosiła tytuł "Mary Jane's last Dance." Właściwie to oficjalny teledysk nawet bardziej mi z tym się kojarzy niż tekst. Ale mimo wszystko. btw nie dostrzegłaś pewnej niekonsekwencji w tym tekście? Pytam bo to na początku wg tekstu to podrywana przez bohatera tekstu kobieta miała mieć dewiacyjne upodobania a nie On. Facet ów tylko poddał się jej pragnieniom by ja posiąźć.Tymczasem nieoczekiwana w tej sytuacji śmierć kochanki powoduje,że staje się dewiantem? Stosunek uczuciowy do danej osoby nie nakręca dewiacji.U kogoś kto pożąda normalnie nie może wyjść z tego taki bigos jednej nocy.Albo ta przywołana w tekście asfiksjofilia.:D Słoń ma fantazje ciężkie na miarę swego pseudonimu.Szkoda tylko,że brak w niej logiki,który tuszują składnie ułożone rymy.Napisze Ci coś co Cię może zdziwić ale mimo całego swego image "raper"ów to jeszcze "dzieciak",który nie do końca rozumie co się dzieje dookoła a po prostu ostro szarżuje i jedzie na przysłowiowym szoku. Dla kogoś jednak kto zna życie i widział niejedno to tylko chwytliwe rymowanki. ps Fajna Jesteś. Powodzenia przy maturze;)I strzeż się poza Polska różnych "Aniołków".Życzę tylko dobrych wyborów:)

Mnie ten cały tekst przeraża i wolę się w niego nie wgłębiać, ale też dzięki za Twoją opinie bo skłoniła mnie do zastanowienia :D:D No i dzieki, słodkie to 😍 Wszyscy dziś jacyś mili jesteście :):):)

Gość bleblefujahuj
dzień dobroci dla miłych dzisiaj jest :classic_cool: