Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Silna13

Voip jakiego wybrac operatora...

Polecane posty

Gość Silna13

Od momentu wprowadzenia telefonii voip w Polsce firma iFon, oferuje swoje usługi dla wszystkich - dla firm i osób prywatnych. Firma działa w dogodnym systemie prepaid, nie ma żadnych abonamentów utrzymaniowych ani ukrytych kosztów, a środki wpłacane przez klienta nigdy nie przepadają. Do najważniejszych usług firmy należą połączenia głosowe voip, kodeki, połączenia faksowe (także bez maszyny), połączenia wdzwaniane, bilingi online, nagrywanie połączeń, publiczny numer telefonu PSTN , automatyczna sekretarka, powiadamianie Jabber, to tylko niektóre z zalet iFON. Obecnie również cieszy się popularnością promocja iFON płaci Tobie. Szczegóły na www.ifon.pl

Gość On1980
Zgadzam się! Oferta firmy iFON jest jak najbardziej godna uwagi.

Gość inidis
Jak dla mnie, to extravoip. Dlaczego? Bo mają atrakcyjne ceny i rzadko ma się u nich kłopoty techniczne, a jak już się zdarzy jakiś problem, to szybko go rozwiązują.

Gość gość
Ja jestem zwolennikiem voip i od kiedy go używam, jestem zadowolony z kosztów za telefon. Korzystam z Easycalla.

Gość gość
Też korzystam ze wspomnianego extravoip, głównie dla połączeń z zagranicą. Przekonały mnie do tego przede wszystkim ceny i dobre techniczne wsparcie.

Gość VIII krzyżyk
Wyczuwam szeptankę ze strony extravoip :)

Gość alik11
Według internautów wszyscy operatorzy voip mają świetne stawki i cudowne technicznie wsparcie ;)