Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dla maluszkaaaa

Może tutaj mi ktoś podpowie. Chcę coś kupić noworodkowi co wybrać?

Polecane posty

Gość dla maluszkaaaa

dziewczyny dzisiaj urodziła się moja siostrzenica. Chcę odwiedzić ją i mamę w szpitalu. Co najlepiej kupić dla dzidziusia?

Gość 45368877
Kolejny topic i taka sama odpowiedź. A świeżo uieczona mamusia zaprosiła cię? Jak nie to zadzwo i zapytaj czy możesz ją odiwedzić, bo z doświadczenia wiem, że kobieta wykończona porodem nie koniecznie może mieć ochotę na odwiedziny.. Kup np. śpioszki albo pieluszki.

Gość HueHueHue. ; )
jakieś ubranko, grzechotkę i pampersy.;)

Gość mamama26
ja bym po porodzie niechciała nikogo widzieć - chyba ze jesteście baardzo blisko ze sobą - ja byłam po cc - był mąz i moja mama - i super że nikt nie widział mnie wtedy - na odwiedziny bedzie czas w domu i to najlepiej po tygodniu dwóch

Gość yyyhmyyy
ja też sobie nikogo nie życzyłam po porodzie, kobieta jest tak wycieńczona, do tego opieka nad dzieckiem i w nocy zero snu, gdzie tu czas na odwiedziny? Ale skoro to siostra to jeszcze jestem w stanie zrozumieć. Kup chusteczki nawilżane, pampery, grzechotke, smoczek

jak widze mamusie w wiekszości nie w humorach były po porodzie ja ci powiem, ze bardzo chciałam by przychodzili do mnie wspaniale się czułam i cieszyłam ze jestem już po a ty chcesz tak z takim wiekszym prezentem przyjśc do szpitala? czy potem jeszcze raz w domu u nich bedziesz?

Gość yyyhmyyy
Jak się rodziło dwa dni i poród był z powikłaniami, to ciężko o dobry humor i tłumy...

dlatego kazdy poród jest inny, każda rodząca jest inna, dlatego najlepiej sie zapytać czy można przyjść do szpitala

Gość A mOze cos dla mamy
Po wyczerpującym porodzie bukiet kwiatów, bombonierka czy jakis inny drobiazg dla mamy by sie przydał.

a ja po porodze wlasnie chcialam by mnie odwiedzano :) ale nie spotkalam sie by do szpitala ktos przynosil prezenty.. moze lepiej pozniej do domu zaniesc taki prezent . najczesciej ludzie dawaja ubranka(kompleciki ). ale daja tez kosmetyki np plyny do kapieli czy jakies oliwki . pampersy tez dawaja (ja doatalam np 3 paczki ;) oj przydaly sie . czy np chusteczki nawilzane ... oczywiscie kosmetyki na poczatek dobrej firmy :) a no i grzechotki tez sie przydawaja , tylko nie te miski pluszowe bo i tak dziecko na to ma czas a po co bezsensu ma po kontach lezec.