Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niepoprawna Egoistka

zaraz mnie szlak trafi!!!

Polecane posty

skoro już tu jestem to muszę się podzielić rzeczami które mnie wkurzają. Cóż mam nieciekawą sytuacje rodzinną. Można powiedzieć że jedynym rozwiązaniem byłaby wyprowadzka. Miałam się przeprowadzić do babci ale niedawno zmarła. Cóż nie chodzi tu o samo mieszkanie ale o fakt że w takiej sytuacji mogłabym je dostać. Oczywiście dostał je kuzyn z narzeczoną. Bo im się bardziej należy. Hm...Tylko jak babcia żyła to nikt do niej nie wchodził tylko ja. Wolałam u niej siedzieć niż w domu wysłuchiwać kłótni. Jak zamarła to już wszyscy na to mieszkanie się rzucili. Trudno. Nie powiem trochę mnie to zabolało. Bo w tej części rodziny każdy myśli o sobie. Nic nie robią obojętnie. Druga rzecz to mój ojciec. Rodzice są po rozwodzie i w separacji bo nawet w sądzie nie potrafią się dogadać. Po pół roku jak babcia zmarła to sobie o nas przypomniał. O dziwo. Chciał nas zabrać na wigilie do siebie? Chyba go pogięło. Ja już jestem dorosła i te się to spędzę pewnie z chłopakiem. Nie raz mam ochotę mu powiedzieć w twarz wszystko co mnie boli. I któregoś dnia kiedy znów przyjedzie to mu powiem gdzie był przez te 11 lat? Nawet grosza nie dawał a 6 zł to niech sobie w d*** wsadzi.

Gość maturks4
Masz za dużo czasu, a za mało w głowie. Ile jeszcze tematów na kretyńskie i osobiste sprawy założysz? Weź się za jakaś robotę