Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gwiazdka.........

Już gwiazdkowy temat........

Polecane posty

Gość gwiazdka.........

Wiem że do świąt jeszcze daleko ale już chciałam sie zacząć rozglądać za prezentami i tu mam mały problem:( Co kupić 12-latce? cena do 50 zł.

Gość gwiazdka.........
mp3 raczej nie kupie za 50 zł a poza tym ona mieszka w Anglii i rodziców stać na najnowszego XB 360 więc co to dla niej taka tania mp3:( a niestety nie stać mnie na droższy prezent.

Gość No to masz problem niestety
bo dziewczyna pewnie z niczego nie będzie zadowolona bo wszystko ma..To est najgorsze!

Gość gwiazdka.........
no własnie:(z małym dzieckiem nie ma problemu bo mu sie wszystko podoba a z 12-latką juz niestety jest:(

Gość ranyjulek
"ona mieszka w Anglii i rodziców stać na najnowszego XB 360 więc co to dla niej taka tania mp3"- stać bo mieszkają w Anglii ???? bo jakby tam nie mieszkali to by ich nie było stać?? rany , że jeszcze są ludzie którzy w taki sposób patrzą na wyspy....

Gość gwiazdka.........
wyobraź sobie że jak mieszkali w PL to nie stac ich było na opłate przedszkola dziecku a jak wyjechali to im sie znacznie poprawiło.niestety wraz z podniesieniem stopy życiowej podniosły im sie również nosy do góry:( w zeszłym roku jak zapytałam co by chciała dostac na gwiazdke to usłyszałam ze nintendo.sorry ale mnie na takie coś nie stać. w tym roku nie pytam tylko sama staram się coś wymyśleć. musze kupić prezenty 3-ce dzieci w tym własnej córce a nie zarabiamy z mężem kokosów i do tego spłacamy kredyt na mieszkanie.

Gość gwiazdka.........
a XB już kupili więc ich na niego stać. a okazją do kupna było zakończenie roku szkolnego. na rozpoczęcie szkoły dostała laptopa....

Dobra książkę dla młodzieży, niech ćwiczy czytanie w języku polskim, albo jakiś ładny album, są polsko-angielskie w księgarniach nawet do szkoły jej się przyda.

Gość gwiazdka.........
zegarek ma,książke jej kupiłam w zeszłym roku i z tego co wiem to do tej pory jej nie przeczytała a kupiłam naprawde fajną,sama ją przeczytałam i mi sie podobała ale ona nie lubi czytać:(

Gość no to faktycznie problem ale
najlepiej to daj jej te pieniądze i już zrobi z nimi co będzie jej się podobało i jeszcze najwyżej dokup jakąś czekoladę albo coś słodkiego

Gość Np jakies kolczyki
Kolczyki jej kup i dorzuc jakies polskie slodycze, krowki czy mieszanke wedlowska, nie wiem, czy zmiescisz sie w 50 zl bo sama mieszkam w UK wiec nie orientuje sie w cenach, ale to taki prezent, z ktorego nastolatka powinna sie ucieszyc. Albo jaks zetaw sztucznej bizuterii, na allegro tego mnostwo. Moze jakas torebka hand made? Albo zestaw czapka szalik? Albo kolejny (poza bizuteria) pewniak dla nastolatki - fajny zestaw kosmetykow, np. jakies blyszczyki czy perfumiki przeznaczone dla nastolatek, w fajnych opakowaniach, badz plyny do kapieli plus balsam do ciala... Cos z tych rzeczy kombinuj, bo zawsze sie przyda :)