Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ropiszopiwera

do pracujacych w budzetowce ...

Polecane posty

Gość ropiszopiwera

macie wolny 31 pazdziernik ? jestem na stazu i zastanawiam sie jak to by bylo z urlopem - musze go przymusowo wykorzystac ?

Gość uuydsvcudsyv
A gdzie pracujesz? Ja pracuję w szkole i jest tak. Nie ma lekcji, bo dyrektor zarządził dzien wolny od zajęc lekcyjnych (ale nie od pracy) więc nauczyciele przychodzą do pracy więc pozostali także. jednak ja w tym dniu biore sobie urlop.

Gość uuydsvcudsyv
A zt ego co wiem to pozostałe jednostki budżetowe u nas w mieście czyli urząd miasta, dom kultury, zakład gospodarki komunalnej i mieszkaniowej pracują normalnie, chyba, że ktoś zaplanował sobie w planie urlopów urlop to idzie.

Gość ropiszopiwera
no ja jestem na stazu w poradni psychologiczno-pedagogicznej no i z tego co wiem panie beda mialy dzien wolny od pracy bo tak zarzadzila dyrektor. zastanawiam sie tylko jak to jest ze stazysta. czy oni mi odlicza to od moich dni urlopowych, czy po prostu zrobia mi wolne. to troche nie fer ze bede musiala wziąć przymusowo urlop ;/

Gość uuydsvcudsyv
Jeżeli masz spoko dyrektorkę to może pozowli ci wziąć wolne ale nigdzie tego nie wpisze, ale jeżeli masz jędzę to każe ci iść na przymusowy urlop i nie masz nic tu do gadania.

Gość szwaxil
normalny dzień pracujący.

Gość no walsnie to
zalezy od dyrekcji :0 jak masz spoko to ci daruje, jak nie niestety pewnie bedziesz musiala isc na przymusowy urlop. Najlepiej zapytaj sie w swoim PUP jak to wyglada, bo co np. w sytacji jak wybralas juz urlop ?