Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość balladynaaa

jak zemscic sie na frajerze-pomysly,prosze!

Polecane posty

Gość balladynaaa

Mam ogromna chec zemsty na frajerze,ktory potraktowal mnie jak gowno... Prosze o pomysly na zemste. Nie interesuja mnie wpisy typu: pomodl sie, zapomnij o zemscie, lepiej zajmij sie soba, a moze jakeis hobby. NIE! Chce zemsty i dostane ja, ale musze dokladnie obmyslic plan, gnoju zazalujesz!!!!!!!!!

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
powies go za jaja ma jakims slupie i niech dynda

Gość aha ii ach
nie wiem, czy będziesz mogła, ale u mnie ktoś chciał wrócić, podjaralam goscia i olałam :D

zadzwoń z zastrzeżonego numeru do pizzerii i zamów pizze na jego adres, podaj jego nazwisko ;P albo wejdź na jakąś stronę dla gejów i umieść jego zdjęcia, ale to już w ostateczności ;d

Gość kfvggmnbm,v
był tu taki męski cipa co chciał się mścić, może połączycie siły? :D napisz co ci zrobił, bo tamten akurat chciał się mścić za to, że koleżanka oddała mu książki i nie zrobiła laski ;p

Gość balladynaaa
kurwa macil mi w glowie pare meisiecy, biegal za mna, udawal, ze kocha,ze mu zalezy... A jak juz sie zaangazowalam RZUCIL!!! Kurwa... Debil i sciemniacz... Z ta stronka dla gejow - odpada... Pizza? Nie,nie... za malo msciwe

Gość virescens
Buahahahaha, w takim razie to TY jesteś wydymaną frajerką a nie On. A gość wykazał sie wielkim rozsądkiem uciekając od takiej wrednej i mściwej suki jak TY.

Gość marmooooladka
A gdzie takie chuje sa?

Gość balladynaaa
tak,zostalam wydymana, a frajerka bylam,ze mu uwierzylam :) jak na razie zaczal spowrotem do mnie pisac, nie odpisuje, bo dalej obmyslam plan zemsty. Teraz tylko tym zyje, glupie gadki typu:msciwa suko, mozecie sobie darowac :) a jesli nie, i tak mnie nie ruszaja:) Jakies swieze pomysly,prosze???

Gość popieram cie autorko
dobra zemsta to zemsta na zimno, ale jak? ty wiesz jak go mozesz zranic najbardziej

Gość jotttgg
autorko musisz jakies słabe strony jego znalezc i tyle nie wiem co ci podpowiedziec..

Gość balladynaaa
Ciaza odpada. Kurwa tak ciezko mi znalezc cos, co mogloby go bardzo zranic, to zimny dran, wyszlo po czasie, a udawal kochanego i cieplego czlowieka! Ale spokojnie, ja moge poczekac na odpoweidni czas i wtedy uderzyc :) nie spieszy mi sie, i tak juz nikomu nie zaufam, kurwa. Chcialam tylko zapytac o jakeis ceikawe pomysly, moze by mnie zainspirowaly.

Gość sponii
Tez bym chciala swojemu jakos dopierdolic. Pare lat razem, a teraz jak wyprowadzil sie do rodziny to najpierw pisal dzwonil, a potem nagle przestal! A tak mi mowil, ze zyc beze mnie nie moze, ze chce sie oswiadczyc !!! Tez chce zemsty!

Gość a co mi zrobisz
ja bym dała ogłoszenie że to męska kurwa i podała nr telefonu

podsun mu jakoms zajebistom kolezanke zeby go napalila a potem razem z Niom przyjdz na romantyczny wieczor

Nie rozumiem po kiego grzyba chcecie się mścić bo ktoś Was rzucił :O.Szkoda czasu i nerwów na takie pierdoły.Nie ten-to inny.Proste

Gość balladynaaa
dirty girl, tu nie trzeba nic rozumiec :) papa co do zony, narzeczonej - na pewno nie ma. To mnie sciemnial pare miesiecy, ze chce sie oswiadczac itd. Dokladnie jak napisal ktos wyzej - ze swiata nie widzi poza mna. Podsunac kolezanke - no way. To musialoby byc cos bardziej kreatywnego, cos co go zaboli kurwa tak jak mnie to, co zrobil

to w takim razie nie ma dobrego wyjścia... jak się zemścisz, to na nim to wrażenia żadnego nie zrobi, bo ma cię w dupie.. i wyjdziesz tylko na żałosna kretynkę.. jak go olejesz - to dla niego to żadna zemsta, bo o to mu chodzi.. ale przynajmniej w swoich oczach wyjdziesz z tego z szacunkiem i godnościa.. decyzja nalezy do ciebie..

albo możesz udać, ze ci na nim zależy, błagac go o spotkanie, że bedzie miło, romantycznie, namietnie.. przespac się z nim i potem od razu, jak skończycie powiedz mu "a teraz wypierdalaj!" :D

Gość wigwam apacza
a ja przeczytalam jak sie zemscic na fryzjerze hahaha

Gość balladynaaa
Edyciak,sprawa jest ciezka, wiem. Dlatego mysle jak uderzyc, zeby go zabolalo. Watpie, ze moja osoba go ruszy:d Dlatego pomysly typu: zakrec go, olej - sa bezcelowe :) Poza tym nigdy juz nie poszlabym z nim do lozka, po moim trupie :) I tak pluje sobie w morde, ze dostal to,czego chcial :) Ale to juz inna kwestia. Ja nic mu nie odpisuje,mimo ze zaczal mnie atakowac wiadomosciami. Czyzby wyrzuty sumienia nagle go ruszyly?:) Ojjj jak slodko.

Gość do autorki tego topu
a ile on ma lat?