Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość zakochanyglupek

Popełniłem błąd chce to naprawić - Ważniesze sa czyny od napisanego tekstu.

Polecane posty

Gość zakochanyglupek

Witam Jestem facetem który popełnił błąd i znalazł się na tym forum by zwrócić się kobiet o rade jak może to naprawić. Zacznę od tego ze bardzo kocham kobietę o której teraz napisze. jest moim oczkiem w głowie mimo tego co przeczytacie dalej. Otóż 2 miesiące temu się rozstalismy ponieważ ona stwierdziła ze nie czuje do mnie tego co powinna. Po czym nie widywaliśmy się i ostatnio nasze drogi się zeszły i zaczęło się pomału układać. W czasie kiedy się nie widywaliśmy poznałem dziewczynę w której się zauroczyłem lecz mi po pewnym czasie minęło a ona wyjechała. Do niczego miedzy nami nie doszło. Mojej ukochanej mówiłem że nie patrzyłem na ta dziewczynę pod kontem kobiety tylko koleżanki. Po prostu nie chciałem żeby była zazdrosna i miało to zaburzyć nasze relacje. wczoraj moja Olcia przeczytała wiadomość na fb do mojej koleżanki z która rozmawiałem o tym że w tamtej dziewczynie się zauroczyłem ale mi przeszło oraz to ze czasami moja Olcia zachowuje się mało dorośle. Oczywiście to o dorosłości nie było do końca prawda ... może i czasami inaczej moim zdaniem powinna się zachować ale mimo to ja kocham i szanuje. Staram się jej wytłumaczyć że gdybym miał o niej takie zdanie to nie przynosiłbym jej kosza kwiatów dwa dni wcześniej czy zapraszał ją na wspólny spacer obiad czy kino. Wiem że poczuła się urażona tym co przeczytała i że zawiodła się ale uwierzcie mi że to co napisałem nie pokrywa się z tym co czuje i co myślę o niej. Boje się ze ja stracę a tego najbardziej nie chce. Dlatego pisze do was dziewczyny byście doradziły mi jak mogę to naprawić. Starałem się już kilka razy z nią zobaczyć przychodząc do niej lub czekając pod blokiem. Ale ona Ciągle mówi ze nie chce teraz o tym rozmawiać. Wszystko to stało się wczoraj i chce działać żeby nie było za późno. POMÓŻCIE MI PROSZĘ !!!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować