Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dffdfddf

Pobieraczek - o co im chodzi???????!!

Polecane posty

Gość dffdfddf

dawno temu - moze z półtora roku temu moja córka założyła sobie tam konto. nie wylogowała sie w ciągu 10 dni i pisali do nas emaile ze trzeba zapłacić ponad 100zł. nie zrobilam tego i dali sobie spokój. Dziś otrzymałam emaila: "Dziękujemy za opłacenie usługi Pobieraczek. Najpóźniej w ciągu godziny będą mogli korzystać Państwo w pełni z wykupionego pakietu. Limit danych pozostały w bieżącym miesiącu do pobrania jest widoczny po zalogowaniu na stronie www.pobieraczek.pl (w prawym górnym rogu strony) W wypadku problemów technicznych prosimy o kontakt z Biurem Obsługi Klienta." a ja niczego NIE PŁACIŁAM ANI TERAZ ANI NIGDY. o co chodzi?

Pierwszy etap ataku na was. Ignorować. Potem będą ponaglenia i straszenie sądem, bzdury nt. waszego IP, itd. Zostali już ukarani rok temu za takie praktyki. NIE odpowiadać na żadnego maila - to rodzi konsekwencje prawne.

Gość dffdfddf
to co, kłamią pisząc ze zostało uregulowane??

Gość polamiedlowa
miałam tak samo, gdy zadzwoniłam do wujka że taki e mail dostałam (jest informatykiem) kazał mi nie odpisywać i nie reagować. Minęły 3 lata i żadne CBŚ mnie w domu nie nawiedza :P

Gość dffdfddf
córka za późno mi o tym powiedziała - minęło wtedy 3 miesiące na wypowiedzenie... ona miała wtedy chyba 16 albo 17 lat.. wiec nie była pełnoletnia i nic nie podpisywała. Czy teraz cos z tym zrobić? napisac wypowiedzenie? albo np. skasować ten adres email na który wysyłali ten email? juz dawno temu straszyli - z rok temu, była przerwa a teraz znowu wysłali wiadomosc..

Gość dffdfddf
a ona mówi ze nie pamięta czy im wtedy coś odpisała.. i mówi ze wtedy jeszcze coś w danych osobowych skłamała - podała chyba dane kogoś innego... ehh

Ona nie była świadoma co robi bo pobieraczek wkręcał ludzi w umowy w perfidny sposób. Nic z tym nie rób. Ignorować, a nawet maila zmienić albo zablokować odbieranie maili z ich domeny. Umowa którą wtedy z wami zawarli podstępnie utraciła moc prawną bo warunki były niezgodne z prawem.

Całe szczęście, że nie podała prawdziwych danych. Będą was straszyć za chwilę, że po IP ustalą dane u operatora ale to bzdura bo nikt im tego nie da... śpijcie spokojnie i nic nie wysyłajcie złodziejom.

Gość dffdfddf
no mam nadzieję.... ale dziwi mnie to ze wysłali ze zapłacono skoro NIC NIE PŁACIŁAM... o tym nie słyszalam... moze córka podała czyjeś dane i o zgrozo ten ktoś to zapłacił??? ;/ koszmar jak myślicie skasować to konto??

Gość dffdfddf
a wy kasowaliscie to konto? czy nie? i tak se boje..

Gość niepowylamywany
no pytasz sie i pytasz...nie umiesz czytaxc ze zrozumieniem?? odpisuja ci tu ze masz ignorowac...zablokowac i dac sobie spokoj a ty sie ciagle dalej dopytujesz jakbys chciala uslyszec odpowiedz---tak...mozesz tam wejsc i sciagac ile chcesz bo ktos za ciebie zaplacil!!...durna babo!!! rob to co ci kaza wyzej...zapomnij o nich a wczesniej zablokuj...i tyle!!!

Gość rrerrrt
tez tak mialam , ale mialam calkowity ignor z ich gróźb o sąd co mi wysylali, olalam ich szantarze i od 3 lat mam ioch w d..., lej na nich, miliony ludzi tak zastrazają