Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vanessaaa

Jak z nim postapic???

Polecane posty

Facet z którym sie spotykałam pare lat zdradził mnie , okłamał, miał inną.Potem znalismy sie jako zwykli "dalecy" znajomi. Nie oszukuje sie , kocham Go dalej.On ciągle próbuje sie ze mna spotykac, choc nie jestesmy razem, tak na prawde nie wiem na jakich zasadach i o co mu chodzi. Od paru miesięcy próbuje dociec czy on dalej z nia jest...pytałam Go wiele razy ale on zawsze unika odpowiedzi... dzis z nim rozmawiałam na gg i zapytałam go wprost czy dalej z nią jest, co ich łączy, ze tylko to chce wiedziec, powiedziałam ze jesli ma cos dalej z nia wspólnego to ja nie chce Go znac. Nie odpowiedział nic...Uwazam ze jesli by z nia nie był to powiedziałby bez problemu...choc z drugiej strony uwaza ze to pewnie jego zycie i nie musi sie tłumaczyc. Pierwszy raz wyrzuciłam mu co czuje , mysle itp. Musze ta prawde znac dla siebie samej, by sie wiecej nie zadręczać nim, nie męczyc:( ale jak mam to od niego wyciągnąc...zaszantazaowaam go nawet ze jesli mi tego nie napisze to pojde do niego do domu i sie sama dowiem, choc wolałabym sobie tego zaoszczędzic...moze on nie wie co ma mi powiedziec..

Gość ocfferma
- jest z nią - chodzi mu o ruchanie możesz zamykac temat

jak zmusic go by mi o tym powiedział??:( by powiedział mi to raz i wyraźnie....dlaczego on tak unika tej odpowiedzi, albo twierdzi ze co ma mi niby powiedziec....

Gość nie interesuj się, po co pytas
???? Tłumaczyć Ci się nie musi, gdyby był wolny, albo chciałby być z Tobą powiedziałby Ci. A skoro nie chce powiedzieć, to nie. Nie nalegaj!

Ale ja własnie chce to wiedziec, chce aby on wiedział ze dzięki niemu nasza znajomość sie skonczyła Ze dzieki temu co mi powiedział jest koniec i on o tym zdecydował. Tyle.

Gość nikogo tak nie kochałam jak
czyli prowokujesz akcje i wymuszsz reakcje po to tylko zeby pozniej powiedziec "bo to przez ciebie" ? czy ty jestes pierdolnieta?

Gość nie interesuj się, po co pytas
Dziewczyno, ile Ty masz lat? Zachowujesz się jak dziecko. Trochę godności!!!

a co ma tu do tego godność ?? ja nie chce znać ani miec za znajomego zajętego faceta. dlatego chce to wiedziec.

"ja nie chce znać ani miec za znajomego zajętego faceta. " dziwna jesteś, do końca zycia chcesz miec za znajomych tylko wolnych facetów? :) tak poza tym to on ma Cie gdzieś, wiec daj sobie spokój z tą miłością do niego

ale on prosi mnie o spotkania, rozmowy i jakos nie traktuje mnie jako zwykłej kolezanki na takie układy i znajomosci z zajętym nie mam ochoty. Nie bede mu dawała satysfakcji z tego ze zawsze bedzie miał mnie obok na zawołanie.

Gość skoro nie chce Ci powiedzieć
że jest wolny oznacza to, że jest zajęty. Reszta nie powinna Cię obchodzić - to, czy ma kogoś, czy nie jest tylko jego osobistą sprawą. Takie wypytywanie jest delikatnie mówiąc niegrzeczne, a mówiąc dosadniej - jesteś upierdliwa

faktycznie jestem niegrzeczna ponieważ domagam sie prawdy od faceta który sam nie wie czego ode mnie chce...parodia. chyba mam prawo domagac sie prawdy od kogos z kim jeszcze pare tyg temu sypiałam.

"On ciągle próbuje sie ze mna spotykac, choc nie jestesmy razem, tak na prawde nie wiem na jakich zasadach i o co mu chodzi" sypialaś z nim pare tygodni temu i nie wiesz o co mu chodzi? to Ty jesteś komiczna, nie on. on po prostu sobie na boku bzyka, bo najwidoczniej nie widzi w tyym nic zlego, skoro ma okazje. olej dupka

Gość skoro nie chce Ci powiedzieć
Od paru miesięcy próbuje dociec czy on dalej z nia jest...pytałam Go wiele razy ale on zawsze unika odpowiedzi... A on od paru miesięcy nie odpowiada na Twoje pytanie, czego jeszcze chcesz? Daruj sobie tego faceta, nic z tego nie będzie.

Gość nananaaa
po co Ty wogole utrzymujesz z nim kontakt? on cie zdaradzil czym wyaznie pokazal ze nic dla niego nie znaczysz a ty jeszcze z nim kontakt utrzymujesz i wypytujesz sie czy kogos ma.pewnie niezla ma z ciebie polewke...ehh