Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madziulka1e

jak zwrócić uwagę swojemu facetowi że troche za dużo pije

Polecane posty

Gość madziulka1e

każdy weekend pije z chłopakami a ja bym chciała żeby spędził ten czas ze mną.Juz nie czepiam się o te dwa piwa,jakieś dwa dni w tygodniu

Gość kitks35
masz problem że wychodzi i zostawia cię bidulko samiutką a nie że za duż pije.NO CÓŻ ŻYCIE

Gość madziulka1e
ale on mnie nie zostawia ,nalega wrecz żebyśmy z kimś wyszli gdzieś na piwo przy okazji ale ja bym wolała pobyć z n im sama obejrzeć film czy coś w tym stylu .A jak mu o tym wspominam to odpowiada bedziemy mieli jeszcze dużo okazji n a spedzanie czasu tylko we dwoje

Gość Czytelne znaki..
Jak dla mnie to czytelne. Ewidentnie woli wieść życie bez ciebie. Gdy trzeba posprzątać wyprać, pracować - jesteś ok, ale na wolny czas się nie kwalifikujesz.

Gość Czytelne znaki..
Czyli jesteś, czy nie jesteś to wszystko jedno. Byle on się fajnie bawił, skoro nawet nie zapyta jakie ty masz potrzeby, czy też pomysły na weekend.

Gość madziulka1e
nie mieszkamy razem, wiec nie ma żadnego prania mu i sprzątania.A on mnie pyta czy ja mam jakiś pomysł na weekend tylko zawsze nie mam.

Gość Czytelne znaki..
Tak, czy inaczej jaka to para, kiedy nie liczy się pomysł jak spędzić czas razem, a tylko jak on lubi spędzać czas. Wy na pewno jesteście parą? Czy tylko świadczysz mu darmowe usługi seksualne?

Gość niektóre baby potrafią
tylko opleść mackami faceta i żadnego życia nie mają, jak nie masz pomysłu jak spędzić razem weekend to daj mu spokój

Gość mentalista324
autorka ma góra 16 lat, "Czytelne znaki.." możesz opuścić ten topik stara prukwo :classic_cool:

Gość Czytelne znaki..
mentalista324 autorka ma góra 16 lat, "Czytelne znaki.." możesz opuścić ten topik stara prukwo" Kolejny stary ruchacz, który odkrył tutaj swoją historię i stąd takie a nie inne zachowanie. Boleć może to bowiem tylko kogoś podobnego z opisu.

Gość Czytelne znaki..
I tępy ruchaczu zapewniam, że 16-latkowie nie przesiadują całych weekendów na piciu, bo zwyczajnie ich nie stać.

Gość Czytelne znaki..
Już nie wspomnę, że wiek tutaj niczego nie zmienia, bo tacy niedorozwinięci faceci są praktycznie w każdym wieku. A kobiety są zwyczajnie głupie.

Gość madziulka1e
moj A..... nie siedzi cały weekend na piciu -w piątek (2-3)piwa, w sobote (5)piw,a w niedziele 2 piwa

Gość madziulka1e
To już alkoholizm ?

Gość Czytelne znaki..
madziulka1e moj A..... nie siedzi cały weekend na piciu -w piątek (2-3)piwa, w sobote (5)piw,a w niedziele 2 piwa" To kurwa o co ci chodzi???? Założyłaś ten topik po to aby go przed sobą tłumaczyć???? Kolejna dzida, która np. najpierw napisze że mąż ją bije, a potem pisze że właściwie to dużo nie bije, a poza tym to zasłużyła, bo zupa była chyba faktycznie za słona. Kobiety są takie głupie.. :O

Gość Czytelne znaki..
A poza tym skąd tak dokładnie wiesz ile wypija, skoro nie jesteś wtedy z nim???? Tylko mi nie mów, że tak ci powiedział.. :O

Gość madziulka1e
bo ja już sama nie wiem czy to dużo ,czy w jeszcze nie ma się czym martwić czy jednak trzeba z nim pogadać a ty mi nie pomagasz,albo coś doradz albo siedz cicho bo wyśmiewania się ze mnie jaka to ja jestem głupia to ja nie potrzebuje

Gość Czytelne znaki..
Zapytałam skąd wiesz tak dokładnie ile pije, skoro nie jesteś przy tym?

Gość madziulka1e
k... od początku pisze że jestem z nim ,żeby wiedzieć i jak się robi już niebezpiecznie to coś wymyślam że mi słabo albo źle się czuje to zostawia kolegów i picie i idziemy do domu

Gość Czytelne znaki..
k... przeczytaj sobie swój pierwszy post, to się dowiesz o czym piszesz od początku. jesteś ty w ogóle zdrowa na rozumie? Skoro wychodzisz z nim, to on nie pije z kolegami i nie zostawia cię, skoro jesteś i ty tam, to jest i z tobą... o matko! :O

Gość madziulka1e
o co ci chodzi.Możesz troche jaśniej

Gość Czytelne znaki..
Szkoda mojego czasu. Przeczytaj sobie swój pierwszy post, a skoro ty nie rozumiesz co piszesz, to już nic poradzić się tutaj nie da.

a ja bym proponowała żebyś nie chodziła z nim wszędzie tylko dała mu czas żeby zatęsknił. wydaje mi się że to będzie najlepsza metoda. jak on idzie z kolegami, to powiedz mu że masz inne plany i wychodzisz z koleżankami i bez szczegółów oczywiście! i tak kilka razy, zobaczysz jaka będzie jego reakcja. nic nie tracisz.